Хізб ут-Тахрір проводить масові акції протесту проти операції у долині Тірах

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір проводить масові акції протесту проти операції у долині Тірах
Не будемо паливом в американському хрестовому поході

Хізб ут-Тахрір провів загальнонаціональні акції із засудженням проведення шкідливої операції у долині Тірах, внаслідок якої загинуло десятки солдатів та жителів Зони племен. Ця операція була ініційована зрадницьким керівництвом Пакистану о п’ятниці 5 квітня 2013р. без будь-якого проголошення. Подібні операції тільки використовують наші озброєні сили з метою порятунку малодушних окупаційних сил Америки в Афганістані від озброєного опору мусульман у Зоні племен, яка розташовується на кордоні двох держав. Протестуючі тримали плакати та баннери з наступними написами: «Операція у долині Тірах: не дозволимо пакистанській армії стати  паливом в американському хрестовому поході», «Операція у долині Тірах: Раболіпство перед Америкою, зрадництво Умми». Протестуючі вимагали припинити використання пакистанської армії у якості палива для американського хрестового походу у Зоні племен.

Операцією у долині Тірах генерал Каяні довів, що є фактичним правителем Пакистану, у той час як тимчасовий демократичний уряд в Ісламабаді знаходиться у його руках. Каяні та його маленьку групу зрадників у керівництві Пакистану турбує тільки захист американських інтересів, у той час як уся країна через нестачу електроенергії страждає від нестерпної жари, а десятки мільйонів жителів не можуть скористатися навіть звичайними вентиляторами. Далі, замість того, щоб схопити цих тиранів за їх волаюче нехтування Ісламом та Уммою, демократія та диктатура здійснюють «законну» підтримку їх діям, і усе це у силу того, що обидві ці вигадані людиною системи попирають накази та заборони, встановлені Аллахом ﷻ.
    
Хізб ут-Тахрір закликає озброєні сили Пакистану надати Нусрат партії для повернення Халіфату до ісламських земель. Воістину, тільки Хізб ут-Тахрір у нашому оточенні може повести нас до встановлення Халіфату та покласти край цим темним дням американської гегемонії. Хізб ут-Тахрір підготував повну конституцію, яка складається із 191 статей, кожна із яких супроводжується священними доказами із Корану та Сунни. Хізб ут-Тахрір приготував велику кількість книг, які були виведені із Ісламу, його рішень та методу втілення. Він підготував армії здатних, усвідомлених та рішучих чоловіків та жінок, щоб вони радили та відзвітовували правителів Халіфату у втіленні Ісламу. Хізб діє в усьому ісламському світі та є найбільшою партією, яка працює над об’єднанням ісламського світу в одну державу Халіфат. У Хізбі членами є багата кількість політично обдарованих юристів (фукаха), на чолі яких його амір , виданий вчений, шейх Ата ібн Халіл Абу Рашта, який здатний очолити усю Умму, з волі Всемогутнього Аллаха.
   
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Для перегляду  фотографій перейдіть за посиланням: Click Here
Понеділок, 11 Джумад'іль Ахіри 1434
22 квітня 2013

Головне меню