Нападки йорданського уряду на честь наших сирійських сестер ніколи не будуть прощені

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

31 березня 2013р. з боку жінки-депутата сирійського парламенту мали місце нападки на честь та гідність благородних сирійських жінок-мусульманок, які перебувають у сумно звісному йорданському таборі для сирійських біженців Затарі на кордоні з Сирією. Відеозапис повної промови доступний у мережі, тим не менш, деякі фрагменти, які містять образливі слова та принижуючі відгуки, які дійшли до рівня безмежного лихослів’я та наклепу, роблять неможливим піддати під сумнів або виправдати дану поведінку. Дотримуючись високої ісламської моралі, ми не маємо намір брати співучасть з членами йорданського уряду у розповсюдженні промовленої порочності, збочених цінностей та наклепу. Досить згадати лише те, що коментарій депутата недалекоглядно затаврував сирійських жінок та маленьких дівчаток, як людей з низькою мораллю, позбавлених ісламського керівництва, та відкрито звинуватив їх у торгівлі своїм тілом заради фінансового зиску. Насправді ж, ці глупі, повні нетерплячості коментарі відображають низький рівень моралі йорданського уряду та членів його парламенту. Мало того, що ці нападки були здійснені щодо безпорадних та не маючих голосу сестер, які рятуються втечею від такого цькування, аналогів якої іще не було в історії! Благородні жінки Шаму втратили усе через фізичні атаки з боку свого лідера у відповідь на їх хоробрий виступ проти тиранії, для того щоб стикнутися зі словесною війною з боку не менш безжального йорданського режиму. Тому стає очевидним, що безсоромність та відсутність благої моралі не є характерним для наших дорогих сирійських сестер, а характерно для тих, хто коїть нападки, наклепи та принижує цих уразливих жінок. Як вони насмілюються промовляти навіть одне ображаюче слово стосовно цих благородних піднесених жінок, які гідно проявили себе як праведні, хоробрі та віддані раби Аллаха ﷻ, коли виступили проти боягузливої, підступної та безсоромної поведінки мусульманських правителів та режимів, які кинули їх перед обличчям пригноблювачів!!!

Жінки Хізб ут-Тахрір однозначно засуджують подібні брутальні та зарозумілі ображання на адресу наших дорогих сирійських сестер та усвідомлюють, що подібна тактика є політичним засобом для того, щоб відволікти увагу від істинних злочинів йорданського уряду, які полягають у позбавленні сирійської Умми військового захисту, що є їх правом. Аллах ﷻ говорить:


وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُم مِّيثَاقٌ
 «Якщо вони попрохають по допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72)

Ми також заявляємо про те, що стосовно них є змова міжнародної спільноти, у вигляді сприяння режиму Асада за допомогою мовчазної згоди та бездіяльності, які дозволяють замахуватися, вбивати та тероризувати мусульман по сусідству. О, мусульмани, злочини йорданського уряду стосовно нашого народу у Сирії, вагоміші аніж слова, промовлені мерзотниками у парламенті, тому що вони скеровані на адресу 100 000 сирійців, у таборах біженців, більшість з яких жінки та діти, які не улаштовані та позбавлені безпеки до такого ступеню, що злочинці можуть спокійно викрадати та замахуватися на жінок та дітей із числа їх мешканців. Свідоцтва жінок, які живуть у цих таборах, говорять про те, що вони бояться відвідувати громадські туалети та вимушені не спати усю ніч, для того щоб зберегти свою честь. На тлі цих фактів, завзятість, з якою депутат йорданського парламенту звинувачує наших шановних сестер із Сирії в аморальності та відсутності ісламської моралі, є вкрай огидною! За допомогою Аллаха ﷻ, Господа небес та землі, жінки Хізб ут-Тахрір переспрямовують звинувачувальний перст на сам уряд Йорданії та усіх мусульманських правителів у світі, тому що вони відкинули наказ Аллаха ﷻ, у якому він велить, щоб життя та честь віруючих повинна знаходитися від захистом, а також заборона лихословити та ображати цнотливих мусульманських жінок.


إِنَّ الَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُؤْمِنَاتِ لُعِنُوا فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ
 «Воістину, ті, які звинувачують цнотливих віруючих жінок,  які навіть не думають про гріх, будуть прокляті у цьому світі та у Наступному житті! Їм уготовані великі муки» (24:23).

О, люди сили та щирі сини в арміях мусульман, о, захисники, о, послідовники Мухаммада ﷺ, хіба ці глупі ображання на адресу праведних та благородних жінок Шаму не примушують вашу кров кипіти? Ми закликаємо вас надати Нусрат вашим сестрам у Шамі та його народу. Ми закликаємо вас скинути цих підступних правителів та їх розпусні режими, які продемонстрували свою крайню байдужість до гідності та святості мусульманок. Ми закликаємо вас працювати з Хізб ут-Тахрір для негайного встановлення священної системи Халіфат, яка має на меті небачений підхід до захисту гідності жінок. Ця система відправила 900-тисячну армію на чолі з халіфом для захисту честі усього однієї жінки із Умайри. Воістину, великою буде нагорода, статус та гідність у цьому світі та у світі Наступному тому, хто встановить цю систему для втілення усього цього блага.  

Жіноче відділення
Центрального інформаційного офісу
Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 12 Джумад'іль Ахіри 1434
23 квітня 2013

 

Головне меню