Західні країни стоять за викраденнями людей в Ємені

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Західні країни стоять за викраденнями людей в Ємені
і боротьба там Американсько-Британська, а не Саудівська-Іранська

Газета Ємену, новини дня, у понеділок 15.04.2013 у номері 2987 і газета Магріб Пресс у вівторок 16.04.2013 у 108 номері оприлюднили уривки з доповіді британської газети Financial Times, де говорять про “доповідь на вустах аналітиків — що викрадення у Ємені є лише одним з інструментів, які використовуються зовнішніми силами у країні, і є важливими стратегічно, де заворушення надають великі можливості для формування політичних змін у регіоні”. Газета Financial Times пише, що “продовження конфлікту в Ємені зробило його відкритою ареною конфлікту між Іраном, Саудівською Аравією та іншими країнами Перської затоки і західних країн”. Також газета зазначає в аналітичній статті, про повідомила на своєму сайті вчора, що “цей конфлікт зробить Ємен сприймаючим відлуння війни у Сирії, у результаті чого на Ємен впливають абсолютно усі зовнішні впливи з США, Європи, Саудівської Аравії, Ірану та Катару, навіть країни, які не прагнуть до зміцнення свого впливу в Ємені”.

Варто зазначити, що викрадення іноземних дипломатичних та інших місцевих осіб, не єдиний інструмент, що використовується західними країнами для їх боротьби в Ємені. Сюди також входять вибухи нафтових трубопроводів і електростанції, часто повторювані у ці дні, також і ще низка брудних політичних заходів і інструментів.

Якщо західні країни чинять викрадення в Ємені для реалізації своїх планів, то ми покладаємо провину на тих із народу Ємену, хто допомагає їм у цьому, надаючи цим самим послугу іноземним планам у своїй власній країні. А також правлячий режим, який закриває очі на іноземне втручання, і навпаки відкриває перед Заходом Ємен і допомагає йому у здійсненні планів, режим нагороджує викрадачів мільйонами ріалів з державної скарбниці, і аж ніяк не карає їх з їх дії!

Саудівська роль в Ємені не нова, вона діє в інтересах британської політики і стоїть проти планів Америки, яка хоче отримати цілковитий вплив на Аравійському півострові, з часів Абдул Азіза Абдул Рахмана Аль Сауда, який сказав: «Я буду разом з Англією до Судного дня». І разом з ним правителі режимів у Перській затоці.

Роль Ірану в Ємені дужа стара, але Іран перейшов від Британії у дні шаха Мухаммада Ріда Пехлеві до Америки у дні Ісламської республіки! Що неможливо було приховати у його прагненнях на півночі Ємену, і в русі на південь Ємену.

Західні країни прагнуть зберегти контроль над Єменом, щоб система правління у ньому не змінилася, але останні розбіжності не пов'язані з капіталізмом і його ідеями, що неминуче приведе до де-контролю Ємену Заходом, який був на протязі п'яти десятиліть. І питання про конфлікти залишається у ньому і буде відбуватися у таємниці, між американцями - “неоколоніалізм, що прагне впливу у Ємені” - і між Англією “старий колоніалізм, що існує в Ємені до сьогоднішніх днів”. Яка демонструє себе заінтересованою у пошуку політичного урегулювання, допомагаючи мільярдами доларів, який не є благочинністю від неї, і не через їх любов до народу Ємену, і взагалі це із її грошей по своєму походженню, це наші гроші від наших благ. Ці гроші — це крихти з нашого столу, гроші “від нафти, половину яких отримали її підприємства з допомогою несправедливих договорів, й інша частина грошей, які на зберігання у їх банках для розрахунку з їх бандами”. Потім ми ці гроші отримуємо у вигляді допомоги і кредитів!

Що стосується інструментів західних країн у конфлікті Ємену, є учасники місцевих політичних партій, організацій, груп і осіб з племен, а також країни регіону, які слугують західним інтересам.

Під егідою іноземних справ в Ісламі держава повинна забезпечувати західним послам і дипломатам безпеку, щоб вони у безпеці у мусульманських країнах, «але не в якості послів у мусульманських країнах, що мають громадянство і падають у внутрішні справи».  Отже держава повинна гарантувати їм безпеку і заборонити у їх діяльності справ, що перевищують дипломатичні справи, заради яких вони прибули. Держава повинна зупиняти будь-які західні втручання у мусульманських країнах, а також заборонити партіям і групам налагоджувати відносини з ними, тому що це робота держави, заборонено партіям або групам робити це. Це що стосується західних країн, які не знаходяться у реальному військовому положенні з нами, але що стосується країн, з якими реальне військове положення, то там немає жодних дипломатичних відносин взагалі. Із внутрішніх справ є відповідальністю держави підтримування безпеки всередині мусульманських країн, щоб люди не наражалися на викрадення, також захист будівель і об'єктів, таких як нафтові башти і електростанції тощо від підривів і руйнувань.

І якщо політики правлячого режиму в Ємені не в змозі гарантувати безпеку, то вони негайно повинні припинити застосування капіталістичної системи і ідей над народом Ємену, тому що народ Ємену є мусульманами, отже вони приймуть правління Ісламу над ними, вони будуть вдоволеними законами і ідеями Ісламу. Оскільки держава є структурою що виконує комплекс стандартів, критерій, понять і вірувань людей, якими керує.

Політики правлячого режиму в Ємені повинні відійти у бік і передати владу Хізб ут-Тахрір для побудування держави Халіфат і виконання Ісламу над людьми і об'єднання решти ісламських груп.


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 151
Четвер, 08 Джумада аль-ас-Санія 1434 г.х.
18/04/2013

Головне меню