Усуньте демократію, встановіть Халіфат

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Усуньте демократію, встановіть Халіфат
Демократія — сама є нападом американських безпілотників на Пакистан.

Удари, нанесені безпілотниками США по нашій території у середу, є черговим жорстоким нагадуванням того, що Каяні не менш підступний ніж Мушарраф і те, що демократія сприяє зрадникам. Після довгих років заперечення, генерал Мушарраф у інтерв'ю СNN від 12 квітня 2013р. визнав, що санкціонував атаки безпілотників у наших землях.  З 2004р. подібні атаки призвели до загибелі тисяч мусульман з числа громадських осіб при повному сприянні зрадників у політичному й військовому керівництві.

Це віроломство виникло по вині демократії, яка не має нічого спільного з Кораном і Сунною. Під її протегуванням зрадники у військовому керівництві звернулися до тодішнього голови Об'єднаного центрального командування США Феллону з тим, щоб атаки безпілотників тривали безперервно. В американській депеші, відправленій у лютому 2008р., писалося: “Каяні звернувся до Феллона з проханням про те, щоб Предатори постійно курсували над територією конфлікту”. Демократія також забезпечила положення, у якому зрадники у військовому керівництві прикривали віроломство Каяні. У серпні 2008р. тодішній прем'єр-міністр Гілані звернувся до посла США у Пакистані Енн У.Паттерсон з наступними словами: “Ми висловимо протест у Національних зборах, а після згорнемо його”. Демократія сама по суті є нападом безпілотників на Пакистан, Іслам і його Умму.

Без сумнівів, Мушарраф настільки нікчемний, що згоден постати цапом відбувайлом у благо іміджу нового агента Америки командуючого Каяні. Тим паче, віроломство триватиме доти, допоки існує демократія. Поза залежністю від того, хто приходить до влади при демократії, закони будуть видаватися за примхами і бажаннями людей. Це розуміється при аналізі тих, хто сьогодні шикується в ряд для отримання ганебного трону демократії. Жодна з їх передвиборчих програм не містить і єдиного посилання на Священний Коран і Благородну Сунну, як основу їх політики. Тому якщо якась із цих партій отримує перемогу у затінку демократії, вона лиш породить чергових Мушаррафів і Каяні, які зроблять халялом явний і очевидний харам.
 
Хізб ут-Тахрір у черговий раз заявляє мусульманам, що подібне зовнішньополітичне приниження буде тривати доти, доки не виникне Халіфат, який стане виконувати Іслам і назавжди усуне ворожу присутність США у регіоні. Хізб ут-Тахрір є єдиною політичною партією в ісламській Уммі, яка здатна виконати свої обіцянки. Конституція Хізб ут-Тахрір, величезна кількість книг і документів, що розкривають суть Халіфату, повністю засновані на ісламських доказах і готові до застосування з першого дня виникнення держави. Хізб ут-Тахрір є єдиною партією в ісламському світі, яка має 60-річний досвід викривання, чинення опору і розладнання планів західних колоністів. Хізб ут-Тахрір володіє арміями хоробрих, ярих і здібних політиків, досвідчених ісламських правознавців, що працюють над виконанням Ісламу, які були вкрай точно описані пакистанською пресою як “тіньовий уряд”, готовий до правління. Хізб ут-Тахрір володіє присутністю в усьому ісламському світі і здатен виконати свою обіцянку об'єднати його країни в одну державу — Халіфат для єдиної Умми. І лише у Хізб ут-Тахрі є світовий лідер, шейх Ата бін Халіл Абу ар-Рашта, амір Хізб ут-Тахрір, який з допомогою своєї мудрості і динамізму привів Умму до того, що вона стоїть напередодні змін. Настав час покласти кінець Каяні, американським маріонеткам, капіталізму і демократії. Настав час шейха Ата, Хізб ут-Тахрір, Ісламу і Халіфату. Офіцери озброєних сил Пакистану, настав і  ваш час надати Нусрат Хізб ут-Тахрір для негайного встановлення Халіфату, щоб була можливість здійснити зміни, яких так потребує Пакистан.
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.
Четвер, 14 Джумад'іль Ахіри 1434
25 квітня 2013

Головне меню