Французький президент Олланд намагається перевершити Саркозі у справі витіснення мусульманської жінки з французького суспільства.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Associated Press та інші інформаційні агентства повідомили у п'ятницю 1 квітня, що президент Франції Франсуа Олланд, не удовольнившись арештами і накладанням штрафу на мусульманських жінок, що носять нікаб, і виключенням скромно одягнених мусульманських  дівчат  та жінок  із шкіл і державних служб, повідомив про своє бажання розширити заборону на носіння хустки на приватний сектор. Його коментарі послідували услід за рішенням Верховного суду Франції, який у березні визнав незаконним звільнення мусульманської жінки з приватного дитячого садка за носіння хустки. Це рішення породило обурення у середі антиісламських ультраправих груп і їх прибічників. Не бажаючи  упустити шанс заручитися політичними балами серед ярих секулярістів і опинитися у суперечності з величезними ісламофобськими настроями у країні, соціалістичний уряд поспішив попередити громадськість, що рішення суду є загрозою для “принципів світськості”. Олланд заявив, що бажає ухвалення нового драконівського закону, який розширив би драконівську заборону, що вже наявна, носити хустку для державних службовців на приватний сектор. Правоцентристська опозиційна партія UMP внесла у парламент законопроект, згідно з яким будь-які кампанії будуть мати право забороняти будь-які релігійні символи і практику. Тим часом, у середу 3 квітня три учасниці бридкої феміністської організації FEMEN провели оголену акцію протесту навпроти головної мечеті Парижу, під час якої спалили священний прапор Ісламу, виказавши своє злісне ставлення до Ісламу. Вони заявили, що Іслам пригноблює жінку, адже змушує її одягатися скромно для роботи, хоча положення справ каже про протилежне, сьогодні мусульманські жінки ведуть боротьбу за право так одягатися на роботі. Цей бридкий вчинок, що є зневаженням мільйонів мусульман по всьому світу, які бережно зберігають цей прапор як символ ісламської віри, не заслужив іі єдиного слова засудження і критики від Олланда, його соціалістичного уряду і основних політичних партій Франції.

Олланд і його соціалістичний уряд, судячи з усього, збирається продовжити порочний французький спадок здійснювати політику експлуатації питання хіджабу і використовувати мусульманську жінку як живий щит для переспрямування уваги громадськості від політичних скандалів і кризи до незначного питання жіночого одягу. Однозначно те, що дані слова президента збіглися з моментом, коли він втрачає голоси, бореться з в'ялим економічним ростом і високим рівнем безробіття, а також хитається від вибухонебезпечного скандалу через податкових махінацій, у які був втягнутий його колишній міністр бюджету Жером Кахузак, звинувачений у відмиванні грошей, отриманих у результаті приховування прибутків. Це лише у черговий раз доводить зіпсовану природу секуляризма, під прикриттям якого політики не зустрічають будь-якої юридичної протидії і не вагаються у тому, щоб розіграти расову карту для отримання голосів, або використати мусульманську жінку у якості політичного корму, призначеного для задоволення політичних амбіцій президента або партій. Цей випадок викриває цинічну природу світської політики, де розпалювання ісламофобії і лихослів'я на окремі групи в суспільстві є прийнятною нормою для отримання політичних дивідендів. Він розкриває факт того, що світська система, що виконується будь-то соціалістичним або капіталістичним урядом, несе у собі генетичну схильність до релігійного расизму, що пригноблює релігійні меншості і позбавляє їх основних прав. Також цей випадок  звертає увагу на фарс, лицемірство і занепад світських свобод, коли благородні жінки, що виказують свою скромність, яка є найвищою цінністю, стають другосортними людьми, а розпуста і потурання без будь-якого докору тим, хто безсоромно оголює своє тіло у суспільстві і зневажає вірування півтора мільярду мусульман, квітне у повному обсязі.

Тому не дивно те, що кожний рік тисячі мусульманських і немусульманських жінок на Заході відкидають секуляризм і не задоволені цією ідеологією, яка сторониться моралі, викривила розуміння жіночої гідності, зменшила їх статус в суспільстві і публічно виказує свою інтелектуальну слабкість, відчайдушно вдаючись до насильницького примушення до прийняття своїх цінностей мусульманською жінкою, замість використання яскравих аргументів і інтелектуального запевнення. Замість цієї ідеології вони беруться за Іслам,систему побудовану на вірі, яка раціонально запевнює розум і дає жінці високе положення в суспільстві, розглядаючи захист її гідності і прав як дещо недоторкане, а також визнає скромність як доброчесність, а не злочин. Ми закликаємо мусульманських жінок у Франції істинно триматися за свою ісламську віру і договір з Аллахом, залишаючись відданими ісламським обов'язкам, включаючи ісламський одяг. Ми закликаємо їх до того, щоб їх не збили залякуванням і прихильністю з боку їх тиранічної держави від неймовірних нагород Раю, які очікують тих, хто міцний у підкоренні своєму Творцю.

Доктор Назрін Наваз
Член Центрального інформаційного офісу
Хізб ут-Тахрір
Четвер, 14 Джумад'іль Ахіри 1434
25 квітня 2013

Головне меню