Врятуйте майбутнє Сирії після того, як Башар знищив її сьогодення!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Агентство Рейтер оприлюднило інтерв'ю Організації Об'єднаних Націй, що вона сказала у четвер 18.04.2013, що сирійські родини були спалені у своїх оселях і що людей, які очікували хліб, бомбили, що діти наражалися на катування, зґвалтування і вбивства. І що міста перетворилися у руїни через війну у Сирії, що триває вже на протязі двох років, і ситуація досягла гуманітарної катастрофи. І Валері Амос, координатор гуманітарної допомоги ООН сказав: “Діти є найбільш постраждалими, вони наражаються на вбивства, катування і сексуальне насилля. Багато з них не мають достатньої кількості їжі. Мільйони дітей страждають від психічних травм у результаті подій...ця жорстока боротьба знищує не лише сьогодення Сирії...але руйнує і майбутнє”.

Спустошення і руйнування, що відчувається у Сирії, як у громадській, так і в приватній власності, досягло такого степеню, що не підлягає опису. За даними статистики Економічної і соціальної комісії для Західної Азії (ЕСКЗА), що відноситься до ООН, результат насилля досягнув 80 більйонів доларів, і на жаль цим не обмежується, кожного дня гинуть десятки або навіть сотні беззбройних шахідів, глибоко віруючі у неминучість перемоги істини над брехнею. Кількість шахідів, згідно зі статистикою ООН, вже більше ніж 70 тисяч осіб, це окрім вимушених переселенців і біженців всередині і за межами Сирії. Діти є найбільш постраждалими і найбільш вразливими, і ось окрім вбивства, різанини, голоду і бездомності вони іще наражаються на катування і сексуальне насилля, це катастрофа по всім стандартам, тому що ми тут говоримо про майбутнє покоління. Усе це свідчить про політику зла тирана Башара і його режиму, політика знищення майбутнього, після того як він згубив сьогодення, він хоче цілковитого знищення всього, сьогодення і майбутнього. Не дивлячись на усе це, є ті хто вважає, що з ним можливий діалог і вимагає переговорів зі злочинцем та вбивцею, який робить те, що не притаманне навіть диким звірям!

Те, що відбувається у Сирії на бачення Організації Об'єднаних Націй, іще раз показує провал цих міжнародних організацій, вони аж ніяк не можуть полегшити страждання народу Сирії, це підтверджує і Амос, яка говорить: «У мене немає відповіді для тих сирійців, які розмовляли зі мною і запитали мене, чому увесь світ відмовився від них». Також це підтверджує і брехню з боку міжнародної спільноти на чолі з Організацією Об'єднаних Націй і які бачать себе у якості захисника прав людини, прав дитини, у тому числі виданих документів і міжнародних домовленостей, прийнятих аргументів і приводів з метою утворення десятків асоціацій, так званих неурядових установ і організацій у мусульманських країнах. Які наводять безлад у наших родинах і дітях, працюючи над зміненням законів у мусульманських країнах, включаючи права жінок і дітей, а також захист їх від пригноблення і насилля.  Вони говорять про порушення, лише коли справ стосується законів Ісламу або законів, що відносяться до мусульманських жінок, закони встановлені Господом Слави на користь людства і для його щастя. У той же час вони дають Башару відстрочку за відстрочкою і можливість за можливістю збільшити насилля, грабіж і вбивства у відношенні дітей і жінок. Це і є правило Заходу у подвійних стандартах. Де ж їх домовленості, конвенції про права дитини, ухвалені Генеральною Асамблеєю ООН, 6 стаття якої говорить, що “кожна дитина має невіднятне право на життя і розвиток”?! Але ми бачимо дітей, вбитих, спалених і похованих під уламками, без жалю і милосердя. Стаття 19 говорить про захист від усіх форм насилля, жорстокого поводження, експлуатації, включаючи сексуальне зловживання”?! Вони самі визнають, що у Сирії жахливо порушуються права, так що вони описали те, що відбувається там-гуманітарною катастрофою.
 
О ті, хто закликає і прагне до досягнення переговорів з цим нікчемним тираном, ми говоримо вам, якщо у вас залишилося хоча б крихта совісті, то заявіть відкрито і голосно, що не буде жодних переговорів з цим злочинним режимом. Які і на основі чого можуть бути переговори! На крові шахідів, яка ллється й досі?! Або на болю і гідності жінок Або на дитячих стражданнях, муках і їх майбутньому, яке Башар хоче знищити, вбиваючи їх іще до появи на світ?! Всевишній Аллах сказав:

وَإِذَا الْمَوْءُودَةُ سُئِلَتْ (٨) بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ
 «Коли ту, яку поховали живцем, запитають, за який гріх її вбили» (81:8,9).

О мусульмани...О володарі сили і влади! Хіба кров у ваших жилах не холоне від того, що ви бачите зі злочинів проти ваших дітей у Сирії?! Вбивця, тиран хоче знищити майбутнє так само, як і знищив минуле і сьогодення... Воістину, ця Умма як ніколи потребує сильного Халіфа, який встане проти цього ворога Умми...потребує Халіфа, який буде милостивий і ласкавий до дітей, жінок, старих і чоловіків цієї Умми і захистить їх. Ми закликаємо вас, о володарі влади і сили, об'єднатися з аміром Хізб ут-Тахрір, з неперевершеним вченим Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта, і дати йому присягу на те, що він буде керувати за лише допомогою Книги Аллаха і Сунни Його Пророка ( нехай благословить і привітає Аллах його і його родину). І буде він першим халіфом другого праведного Халіфату на основі методу пророкування, який повторить біографію Мутасіма — охоронця і захисника Хаму, поверне історію перших халіфів, і слабкий стане сильний у нього, а гнобителя і тирана зупинить і вони будуть слабкими перед ним, і розповсюдить він справедливість і милосердя, безпеку і спокій...

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا (٣)
«Аллах доводить до завершення Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3).

Жіноче відділення
Центральний інформаційний офіс ХТ
№ 44/1434h
Субота, 10 Джумада ас-Санія 1434 г.х.
20/04/2013

Головне меню