Скасуйте демократію, встановіть Халіфат У Пакистані з’явився новий жокей для американської коняки на ім’я «Демократія»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

У результаті виборів у 2013р. Америка отримала нового жокея для своєї  «коняки у Пакистані» - демократії, як це було промовлено послом США Олсоном. Під час цих виборів Америка була вимушена вдихнути життя у свою  помираючу  та хвору  коняку. Народ  втратив віру у демократію та розглядає Іслам у якості єдиної заміни та надії для країни. Тому агенти Америки стали топити Умму у пропагуючій на користь демократії кампанії, що обчислюється мільярдами рупій. Також у цій кампанії була відведена роль деяким улемам. Не зважаючи на ці зусилля, люди, які взяли участь у голосуванні, не робили це через свою віру у демократію, навпаки, вони зробили це для того, щоб спробувати врятувати себе від більшого зла цієї шаленої американської коняки. На вулицях головували думки про те, що голосуючі стануть обирати поміж «меншим із двох лих » або «зроблять вибір на користь меншого крадія та на шкоду більшому». Такими є «високі» стандарти, встановлені демократією!


Новий жокей американської коняки іще більше підкорить Пакистан Індії згідно до інструкції від свого американського хазяїна, який наказував та забороняв йому під час його попередніх двох строків. Це досягло такої межі, що народ молився про негайне припинення його правління. Знов випечений жокей розкрив свій намір капітулювати перед Індією, під час інтерв’ю з індійськими журналістами, у такій покірній та ганебній формі, що ведуча газета  «Urdu national daily» у своїй редакторській статті  задала йому наступне питання: «У якій країні ви збираєтесь прийняти участь у виборах: в Індії чи Пакистані?» Новий жокей буде сприяти Америці у справі збереження постійних баз в Афганістані під приводом обмеженого та часткового виводу військ. Цим він видасть ворожим колоніальним силам «постійний вид на проживання» на доступах до єдиної ядерної держави мусульман, для того, щоб колоніалісти продовжували плести змови та розпалювати війну Фітни, адже вони роблять це з першого дня свого хрестового походу. Цей жокей стане втілювати над Пакистаном нав’язаний МВФ проект бюджету і тим самим іще більше переобтяжить народ збільшенням податків, закувши промисловість країни, яка і без того хитається від волаючої інфляції та нестачі енергоресурсів. Окрім цього, він не  тільки буде прикриттям для зрадництва Каяні, він також прокладе шлях для його просунення по службі та отримання звання п’ятизіркового генерала та посади голови Штабу Оборони, яка влаштована для нього як нагорода від Америки за те, що він зробив наші озброєні сили паливом в американському хрестовому поході.


Сьогодні, коли люди впевнились у відсутності будь-яких змін, настав час працювати заради істинного змінення, скасувавши демократію та встановивши Халіфат.    
 
Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.

Головне меню