Хвала Аллаху, відбувся економічний семінар за участі колегії адвокатів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Єгипті обговорював економічну кризу Єгипту на семінарі, організованому асоціацією адвокатів, де було презентовано рішення шляхом ідеології великого Ісламу.

Хізб ут-Тахрір у Єгипті у першу суботу місяця Раджаб 1434р.х., що відповідає 11.05.2013р. організував економічний семінар на тему “Економічна криза у Єгипті...основи, причини, рішення”. Семінар почався з читання аятів Благородного Корану, потім була презентація відео, яке було підготоване хізбом з нагоди семінару. Даний семінар розглядає основи кризи в Єгипті, основні її причини, які криються у застосуванні капіталістичної системи, яка є джерелом бід і нещасть. Потім відбулася привітальна промова співзасновником організації, доктором Мухаммадом Абдул-Кавій.

З першою промовою звернувся Шаріф Зайд, голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, розкриваючи причини економічної кризи, де розтлумачив порочність рішень, висунутих сьогоднішнім режимом у Єгипті. Друге слово було надане інженеру Аляуддіну Занатій, голові комісії зі зв'язків хізбу, у якому підкреслюється наявність величезної кількості багатства у Єгипті, яке за правильного використання забезпечить продовольчі запаси в усьому світі. У завершенні професор Хішам Абдель Атий пояснив, що лише держава Халіфат у змозі відродити Єгипет та усі інші ісламські регіони, у тому числі і в економічній сфері. А потім докладно виклав ісламську економічну систему, яка при застосуванні під затінком Халіфату вирішить усі кризи, і підніме ісламську Умму у її природне положення, вибране Господом світів, кращою общиною, виведеною для людей.

По завершенні семінару доповідачі відповіли на питання, дозволивши втрутитися присутнім, які побажали блага для хізбу, його заклику і практичного рішення, що пропонується ним для Умми, з метою вивести її із залежного стану і підкорення невірному Заходу і гнилої капіталістичної системи, у стан прогресу, розквіту і правильного відродження.

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالأرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

“Якщо б мешканці поселень увірували і стали богобоязливі, Ми розкрили б перед ними благодать з неба і землі. Але вони порахували це брехнею і Ми схопили їх за , що вони набували” (7:96)


Шаріф Зайд

Офіційний представник інформаційного офісу ХТ

Єгипет

Головне меню