Хвала Аллаху, завершилась акція засудження злочинів пакистанського режиму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Хізб ут-Тахрір в Йорданії провів акцію протесту перед посольством Пакистану, на засудження злочинів тирана Пакистану генерала Каяні. Делегація Хізба в Йорданії передала посольству Пакистану відкритого листа зі зверненням до тирана Каяні під заголовком «продовження тривалого викрадення Навіда Батта не приведе до затримки та не запобіжить твоєї ісходу руками праведного халіфа». 11 травня 2013р. злочинці Каяні викрали прес-секретаря Хізба у Пакистані Навіда Батта, який повертався у супроводі своїх синів зі школи. Через рік після його викрадення і досі місцеперебування його невідоме.


Акція піддала різкій критиці дії пакистанського режиму на чолі з Каяні, його підкорення Америці, закривши очі на вбивства мусульман Пакистану шляхом безпілотних літаків, і через злочинну мережу Америки  Реймонда Девіса. Були підняті гасла із засудженням Каяні та його банди. Хізб ут-Тахрір на чолі з головою комісії по центральним зв’язкам вручили послу Пакистану відкритого листа,що адресований Каяні. Посол у свою чергу пообіцяв доставити листа. Акція була висвітлена місцевими та міжнародними ЗМІ.
 
Ми просимо Всевишнього Аллаха, щоб наша акція, наші слова, вплинули на серця щирих офіцерів Пакистану, оживили в них хоробрість, подібно до хоробрості Мухаммада ібн аль-Касіма (нехай помилує його Аллах), та відродили в них приналежність до своєї релігії та Умми, що призведе їх до руху на шляху порятунку Умми від групи злочинців, і нехай їм буде пошана та нагорода перших ансарів:

وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُتَّقِينَ

«Аллах є Покровителем богобоязливих» (45-19).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір,
Йорданія

Головне меню