Рішення, прийняті на саміті великої вісімки з питання Сирії: явна ворожість до Ісламу, контроль над долями мусульман у цій країні, та презирство до пролитої чистої крові, утискання та приниження честі та гідності.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Відкрита робота саміту великої вісімки 17 та 18/6/2013 на голь-курорті Лох Ерн, у Північній Ірландії на чолі з прем’єр-міністром Великобританії Кемєроном. Ситуація у Сирії була ключовою темою дослідження саміту, з приводу якої було проведено багато нарад, які провів Путін з Обамою, Кемєроном та Оландом.

Це заключна заява стосовно ситуації у Сирії: «Ми, як і раніше, прагнемо до досягнення політичного рішення кризи, заснованого на баченні єдиної та демократичної Сирії». Лідери також закликали дійти згоди з приводи перехідного уряду Сирії, який «формується по взаємній згоді», вказуючи на необхідність збереження військових сил та служб безпеки. Лідери великої вісімки закликали сирійську владу та опозицію до зобов’язання, знищити усі організації, які пов’язані з аль-Каїдою. І додали: «Ми рішучим чином виступаємо за проведення у Женеві конференції по Сирії якомога скоріше». Проте не уточнили дату її проведення.  

Таким чином, правителі капіталістичного Заходу, немов шакали, що накинулися на свою здобич, грають долями народів у відриві від них, як у питанні мусульман Сирії , його досліджують, домовляються, у ньому ведуть суперечки, нібито це питання є їх власністю, і взагалі не належить та не торкається жителів Сирії… Таким чином, вони у нахабний спосіб взялися визначати форму правління, не приймаючи до уваги думку людей, як стверджує їх брехлива демократія, вони обрали для них відокремлення від релігії, хоча жителі не вибирали іншу релігію. Ці нахаби домовились про утворення перехідного уряду згодою світської маріонеткової опозиції  та сирійським злочинним режимом, не звертаючи ані найменшої уваги на думку мусульман Сирії. Також домовились про необхідність підтримання озброєних сил та силових структур, які вбивали людей найзліснішими методами та зруйнували життя сирійців. На додаток до усього цього, ця зграя вовків із правителів адресували заклик, який несе у собі усю ненависть до Ісламу та щирим мусульманам, які працюють заради радикального змінення, і це не тільки «руйнування» аль-Каїди, а знищення усіх організацій, які пов’язані  з аль-Каїдою. Ні для кого не є таємницею те, що цей заклик та ці розмови та загрози скеровані проти усіх тих, хто працює для утворення Халіфату, який вони вважають найбільшою загрозою для них … Цей саміт іще раз явно підтверджує, що ці держави є ватажками злочинності у світі, і те, що вони у першу чергу несуть відповідальність за усі трагедії. Вони не звертають ані жодної уваги на бажання мусульман та діють так, нібито долі мусульман у їх руках.
 
Шановні мусульмани, які не байдужі до своєї релігії, до своєї честі, гідності та пролитої крові у Сирії Шаму та скрізь: Чи є для вас щось більш зневажливим та глузливим, аніж ці рішення?! Чи є у вас та у вашої релігії  ворог  більший аніж цей, аніж ці правителі Заходу? Чи вірний вам хто-небудь, окрім до них подібний? Це ваші вороги, стережіться їх та покличте прокляття на усіх, хто діє за їх наказом. Усі вони в авангарді лицемірства, вони безбожники , і за ними слідують правителі мусульманських країн та допомагають їм, утворюючи світську опозицію… І будьте обережні, приймайте усіх запобіжних заходів, щоб не потрапити до їх пастки і щоб всередині не сформувалась сила, яку вони використовують, щоб «знищити» щирі ісламські групи, які відмовляються вбратися у шати лицемірів.  Хізб ут-Тахрір закликає усіх об’єднатися  у його проекті по утворенню держави ісламського Халіфату. Цей проект, який більше за усе дратує ворогів Аллаха, є проектом віри, доктрини, ворогом якого є лицемірство, який заснований на методі та шляху пророка (мир йому та благословення Аллаха), у побудові першої ісламської держави. А це вимагає від володарів сили та мужності, незалежно від того, чи перебувають вони як і раніше на службі або із тих, хто відкололись від армії, або груп військових дій, зібратися разом у щирій роботі заради Аллаха. Це вимагає тактики, плану та майстерності, щоб скинути злочинний уряд Асада, ліквідувати їх решту, та встановити ісламську державу, державу істини та віри, і тільки так здійсниться блага звістка Посланця Аллаха (мир йому та благословення Аллаха): «а потім буде халіфат на основі пророцтва» та інший хадіс, де говориться: «центром Ісламу є Шам». Всевишній Аллах говорить:  
 


وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

 «Аллах владний робити свої справи, але більшість людей не знає про це» (12:21).



Хізб ут-Тахрір Сирії

10 Шаъбан 1434р.х.19/06/2013р.

Головне меню