Кампанія «Керрі, пішов геть!». Покладіть кінець американському шоу маріонеток.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану засуджує зустріч держдепартаменту США, включаючи держсекретаря Джона Керрі і посла США у Пакистані і Афганістані, зі своїми агентами у регіоні. Хізб відкидає інструкції, накази і заборони, дані президенту Афганістану Карзаю, а також генералу Каяні і прем'єр-міністру Пакистану Навазу Шаріфу, які виступають її головними маріонетками. Також Хізб ут-Тахрір засуджує контакти Сполученого Центрального командування США, департаментів міністерства Оборони і ISAF (НАТО) зі зрадниками з військового керівництва.

Америка є явним ворогом, чия окупація регіону понесла збитків від власних боягузливих солдат і ослабілої економіки. Америка ніколи не змогла б одержати верх над віруючими, якщо б не подібні контакти зі своїми маріонетками. Саме за допомогою подібних контактів вона має можливість ініціювати вторгнення, зберігати окупацію, і після шукати законність у своїй постійній присутності у регіоні за допомогою різноманітних переговорів. Саме через подібні контакти мусульмани втратили десятки тисяч серед громадських, солдат, а також понесли мільярди доларів збитків у своїх економіках. На додаток до цього американські найманці Реймонда Девіса здійснюють точкові вбивства і вибухи, а американський інструмент МВФ руйнує нашу економіку.

Щоб покласти кінець цьому шоу маріонеток, озброєні сили Пакистану повинні викоренити їх і надати нусрат для Халіфату. Висловлення протесту цим безсоромним маріонеткам відносно їх зустрічі зі своїми хазяями подібно до слів сказаних дереву, яке не чує і нічого не відчуває. Тому замість протесту, кожен з нас повинен вимагати від своїх рідних і друзів у наших озброєних силах, щоб вони працювали разом з Хізб ут-Тахрір для повернення Халіфату у регіон. Лише Халіфат закриє посольства, консульства і бази американців та інших колонізаторів. Він вижене усіх офіційних осіб хрестоносців і стане переслідувати будь якого правителя, який встановлював з ними контакти. Тому кожний мусульманин зобов'язаний отримати нагороду за розповсюдження цієї листівки і цього послання повсюдно і усюди.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُ‌وا بِمَا جَاءَكُم مِّنَ الْحَقِّ يُخْرِ‌جُونَ الرَّ‌سُولَ وَإِيَّاكُمْ ۙ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّـهِ رَ‌بِّكُمْ إِن كُنتُمْ خَرَ‌جْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاءَ مَرْ‌ضَاتِي ۚ تُسِرُّ‌ونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ ۚ وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاءَ السَّبِيلِ ﴿١﴾

“О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого і ворога вашого своїм покровителем і помічником. Ви відкриваєтеся їм з любов'ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилась вам” (60:1)

 


19 Шабан 1434р.х. 28/06/2013
 
Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистан

Головне меню