Спростування бюджету МВФ на 2013-2014р.р. для Пакистану.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Хізб ут-Тахрір видав відкритого листа, адресованого міністру фінансів, а також всебічний документ про погляд Халіфату на економіку Пакистану

Хізб ут-Тахрір, вілаят Пакистану почав кампанію із протидії нав'язаному з боку колонізаторського інституту МВФ бюджету. Кампанія складається з передачі відкритого листа міністру фінансів і буклету, у якому представлений погляд на те, яким чином Халіфат оживить економіку Пакистану. Даний буклет носить назву: “Економіка Пакистану під прихистком Халіфату”. Компанія також включає в себе відправку делегацій до впливових людей і інтелігенції, а також проведення різних зборів за їх участі.

У цьому відкритому листі, Хізб ут-Тахрір викриває нав'язування бюджету Пакистану з боку МВФ, а також три стовпи війни, проголошеної економіці Пакистану. “Ця руйнівна політика детально розписана у Доповіді МВФ про країну під номером 12/35 за лютий 2012р., а також у Листі про наміри перед МВФ за 17 грудня 2010р., який є листом, що підтверджує гарантування його впровадження з боку Державного банку і міністерства Фінансів.

Колонізаторська політика, що підриває економіку Пакистану, стоїть на трьох основах:

приватизація електроенергетичного сектору Пакистану, яка скалічить країну, високе оподаткування, яке задушить економічну активність і послаблення пакистанської валюти, яке призведе до інфляції ”.

Цей відкритий лист розкриває те, яким чином послані священні тексти Ісламу дозволяють законам шаріату всебічно вирішити проблему цих трьох стовпів. На додаток до цього, буклет про відродження економіки Пакистану ретельно проясняє, яким чином Халіфат буде отримувати прибутки без того, щоб звертатися до боргових пасток колонізаторських націй, зміцнить промисловість і сільське господарство, а також вирішить докорінним чином електроенергетичну кризу і біч інфляції.

Довідка: Відкритий лист доступний за посиланням:

http://htmediapak.page.tl/Open-Letter-to-Finance-Minister-Ishaq-Dar.htm

Буклет доступний за посиланням: http://pk.tl/1c4w

 

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан

Головне меню