Америка проголосила війну усьому світу, шпигуючи за будь-ким, хто їй заманеться.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Викриття, зроблені на минулому тижні колишнім консультантом ЦРУ і NSA Едвардом Сноуденом виявили, що Америка використовує секретну програму під назвою ПРИЗМА для доступу до електронної пошти, фотографій, телефонних розмов і текстових повідомлень.

Дане зазіхання на приватне життя призвело до жорсткої реакції як друзів так і недругів Америки. Комісар юстиції ЄС у своєму листі до Головного прокурора США вимагав відповісти на 7 питань, пов'язаних із захистом прав громадян ЄС, у той час як Китай висловив крайнє обурення лицемірством США. The China Daily цитує Лі Хаідона, з Китайського університету іноземних справ: “На протязі місяців Вашингтон звинувачував Китай у кібер-шпигунстві, але виявилося що найбільша загроза переслідування індивідуальної свободи і приватності у США полягає у безконтрольній владі його уряду”.

Президент Обама намагався виправдати злочинне втручання Америки у приватне життя громадян усього світу, заявивши, що це необхідно для захисту американців від тероризму. Це вказує, що для Америки немає нічого недоторканого у так званій “війні з тероризмом”, і сьогодні світ втомився від її лицемірства і дурості.

Хізб ут-Тахрір заявляє: “Проголосивши війну тероризму, Америка проголосила війну усьому світові: шпигуючи усюди, де їй заманеться, за ким їй заманеться. Від цього не захищений ані один кордон, не є недоторканим жодний альянс, Америка не обмежена жодним законом, для неї не існує жодних прав. Всередині країни і за її межами, жодна людина не знаходиться в безпеці, і жодна людина не є вільною”.

Масштаб шпигунства Америки наступний: більш ніж 61000 операцій по взлому комп'ютерних мереж з 2009р. відмічено з урахуванням стіни мовчанки побудованої правителями у мусульманських країнах. Окрім цього, мусульмани і відродження Ісламу є головною метою цього шпигунства, а правителі мусульманських земель є підлеглими Заходу, маріонетками американської ідеології жадібності, глашатаями американської брехні і ворогами Ісламу і мусульман. Тому їх мовчанка на вторгнення у приватне життя мусульман не дивна. Ці безхребетні “правителі” давно визнали вторгнення у їх повітряний простір американських дронів, які вбивають громадянських осіб в Малі, Ємені, Судані, Афганістані, Пакистані, Іраку та інших містах. Безсоромні правителі навіть зійшлися докупи, щоб забезпечити вбивство мусульман у Сирії, намагаючись на догоду Америці перешкодити повторному народженню благородного Халіфату у серці земель Шаму. Тому цілком очікувана їх мовчанка перед вторгненням у приватне життя мусульман, у той час як правителі решти світу голосно і чітко виголошують своє обурення, захищаючи своїх громадян і їх інтереси.

О мусульмани! Перемога від Аллаха ﷻ і близько вже кінець американських тиранічних нападок на розсудливість світу, тому посильте свою роботу для встановлення Ісламу і вашого пастуха — Халіфа, який закриє вас від стріл і ракет ваших ворогів, а також захистить вашу гідність і гарантує захист вашого приватного життя і недоторканість ваших осель. Об'єднайте свій заклик з мусульманами, вашими братами, які працюють для повернення Ісламу у цей світ, проголошуючи: Лише заради Аллаха, лише заради Аллаха! Немає бога окрім тебе, о Аллах!

О мусульмани! Ми в Хізб ут-Тахрір закликаємо вас працювати з Хізбом, під керівництвом  ученого Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта для повернення Халіфату у лідери світу, щоб позбавитися від темряви невір'я і йти до світла і справедливості Ісламу.



Центральний інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір

Головне меню