Конференція Халіфату 2013р. у Тунісі на підтримку народу Шаму та триваюча робота для відновлення ісламської держави.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Словами благородного вченого Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта, аміра Хізб ут-Тахрір, учора,о суботі 22/6/2013р. у столиці Тунісу розпочалась щорічна міжнародна конференція під назвою: «Перетворення та звільнення: крах імперій та відновлення правління Ісламу». Вона проходила посеред безпрецедентного скупчення людей та ЗМІ, що вказує на вагу, яку має Хізб ут-Тахрір в ісламському світі та на його провідну роль в революції Шаму.

І з великою цікавістю тисячі людей напряму та мільйони через супутникові телеканали слухали  вступну промову аміра Хізб ут-Тахрір, який говорив про історію Тунісу та його синах-героях. Він передвіщав перемогу від Аллаха, яка дається тільки щирим його рабам. Потім він казав про підступи колонізатора та його війну проти Ісламу. Він сказав: «Ми розуміємо, що йде жорстока запекла війна, яку ведуть колонізатори та їх агенти проти Ісламу та його прихильників, проти його заклику та держави. І це для того, щоб запобігти – як вони вважають – встановленню Халіфату у Тунісі та у решті країн. Ця війна ведеться вдень та вночі, тайно та явно, тому що прибічники невір’я усвідомлюють велич Халіфату та його силу, оскільки їх голос не було чути, коли існував Халіфат. І перший Халіфат був знанням та розвитком, силою та правдивістю. Тому ви бачите злісну атаку  проти народу Шаму, тому що їх революція була охоплена стягами та гаслами Ісламу та усі підступи невірних об’єднались проти них …».  

Потім вслід за словами аміра відбулися виступи представників Хізб ут-Тахрір та його інформаційних представників із різноманітних країн, які звернули увагу на єдність Умми та сили Хізба, які закликають синів Умми до встановлення ісламської держави, яке, згідно думці деяких людей, будучи обов’язком , стало політичною вигідністю – сказав Ріда Бальхадж, голова інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір у Тунісі. Він також підкреслив, що революція Шаму – це надія, яка зруйнує міжнародний баланс і таким чином рухне секуляризм у багні своїх змов. Конференція визначилась численністю людей, які прийшли підтримати революцію Шаму. Будь-то скандуваннями або ходою, яка почалася з вулиці Мухаммада п’ятого і до палацу конференцій, що супроводжувалось вигуками та гаслами революціонерів Шаму, несучи при цьому ясне послання світу, що народ Тунісу продовжує своє повстання, підтримуючи народ Шаму.

Також революцію Шаму представляв інженер Хішам аль-Баба, голова інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір у Сирії, у якого було декілька звернень і у якого брали інтерв’ю ЗМІ. Кульмінацією його промови на конференції було те, що він підкреслив, що він приніс з собою факел перетворення, який почався з Тунісу і досяг Шаму – столиці омеядів, де Халіф омеядів вручив стяг великої армії Акаба ібн Нафі, що завоювала землі Тунісу, підносячи ім’я Аллаха. Потім він підкреслив, що вороги Умми усвідомили, що секрет революції Шаму та її легендарна стійкість виходить із ісламської доктрини. Він також зачепив змови, які ведуться проти неї на землях Шаму та даються відстрочки одна за одною для різанини мусульман. Потім він звернувся зі зверненням до вчених, у змісті якого було: «О, вчені Умми,чи бачили ви вчених, щирих по відношенню до Аллаха, які продали свої життя Аллаху. Чи бачили ви аміра Хізб ут-Тахрір, благородного вченого Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта і він звертається до ісламської армії, щоб вона надала допомогу вашому народу  у Шамі і врятувала від різанини, вбивств та замахувань на їх честь. Чи не підкоряєтесь вашим правителям, які ведуть змову проти Умми та народу Шаму? Де ви у відношенні цього звернення та цього великого заклику?». Він також провів семінар, влаштований мерією міста Сфакс під назвою: «Із Тунісу до Шаму, нема альтернативи законам Ісламу». У ньому він розповів про революції Шаму та встановлення Халіфату у ньому та присяги Халіфу. Ось він Хізб ут-Тахрір пропонує себе для правління тим, що низвів Аллах та надає проект конституції Халіфату і тоді зрадіють мусульмани та возвеличать Аллаха за перемогу від Нього.
        
Сказав Аллах:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ

 «Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51)




Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба

Головне меню