Заклик від Хізб ут-Тахрір для усіх сторін

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Достатньо повстань і бунту заради безкорисних цілей, повставайте і визволяйтеся заради Аллаха, щоб виконати Його шаріат побудуванням держави Халіфат!

Люди застерігаються і бояться прогнозованих сценаріїв на 30/6, для якого опозиція мобілізується під гаслом “тамаррад” (“бунт”) у спробі усунути президента. У відповідь деякі фракції Ісламського руху повстали під гаслом «таджарруд”, вони загрожувати усім, хто візьме участь у цих демонстраціях, було чутно заклики до вбивства демонстрантів і мольби проти них, немов би вони “невірні, що знаходяться у військовому положенні ” хай збереже від цього Аллах!

Ці заяви і анти-заяви утворили такі слова, як “Ісламу прийде кінець у Єгипті 30/6” а також ситуацію кровопролиття на єгипетських вулицях. Усе це іще більш розпалюється безвідповідальними ЗМІ, за якими стоять невірні колоніальні країни і підливають масло у вогонь, щоб тримати у своїх руках потужний інструмент тиску, який Захід використовує для посилення контролю над урядом Єгипту в усіх сферах.

Шановні жителі Єгипту!

Ми в Хізб ут-Тахрір звертаємося до обох сторін зі щирою настановою, з настановою люблячого брата ми говоримо усім вам: залиште ці поляризації, ненависть, чвари і дешеву оманливу боротьбу, яка нічим вам не допоможе. Проблема не полягає в особі президента, усунемо одного, поставимо іншого і так буде нескінченно. Проблема полягає в самій системі і виконуваній Конституції, які несуть у собі нещасне ганебне життя, і ви повстали щоб позбавитися від неї, адже вона не має нічого спільного з Ісламом і його шаріатом.

Іще декілька днів назад люди збиралися іменем Ісламу у підтримку президенту, і ось вони знов зберуться...і так, немовби боротьба у ім'я захисту Ісламу і опору невір’ю ...у той час як насправді мова йде про захист системи невір’я , яку виконує президент в опорі системі невір’я , яку виконає інший президент. Іслам же, не має жодного відношення до цієї боротьби!

Це повторення того ж сценарію, який ми бачили раніше, коли люди також були зібрані для опиту їх думки про конституцію, і тоді ми чули те ж саме, що говориться у ці дні: “Ми знаємо, що Конституція суперечить Ісламу, але ми підтримаємо її ”, і сьогодні вони говорять: “Ми знаємо, що президент не виконує Іслам, але ми підтримаємо його ”. Вони розділили вулицю на дві команди, одна команда хоче Ісламу і шаріату, а інша команда немовби відкидає Іслам і шаріат! Ми запитуємо їх: де ви бачите шаріат у цій системі, яку виконав Президент, що ділите на цій основі? І тих, хто підкорявся вам, ви відносите до категорії Ісламу, а тих, хто суперечить вам, ви відносите до категорії невірних?! Що з вами? Як ви судите?

З іншого боку, ми знаходимо прибічників опозиції, що повністю відмовляються від цього президента “ісламського ”, після того, як він не зміг вирішити проблеми країни, а деякі з них за незнанням ведуться корисливими людьми, які хибно хочуть приписати цю невдачу з Ісламом, у спробі відволікти людей від реального ісламського проекту і вимоги його повного виконання в усіх сферах життя.

Хіба вони не бачать, як опозиція бореться до останнього подиху? Усе це лише через сильну жадібність до влади, при виді якої у них слина тече, але у той же час вони не мають жодного реального проекту для змін, їх єдиною проблемою є присвоєння влади або хоча б його розділення, щоб ми продовжували обертатися по том ж порожньому колу! Якщо б вони трохи поміркували, вони зрозуміли б, що основа усіх бід та їх рішення лежить в основі виконуваної республіканської світської системи яка далека від доктрини Умми і її культури. Істинний Іслам, це те, до чого ми усі повинні прагнути, щоб встановити його в державі, і лише він буде відображати реальні цінності Умми, і ця держава є державою Халіфат і тільки. Лише Халіфат об'єднає Умму і не допустить руйнування і розколу, і лише Халіфат має істинно правильне рішення для економічних, політичних і усіх інших проблем Єгипту та усіх інших країн. І лише Халіфат збереже честь і гідність Умми, поверне їй гідність і авторитет серед націй і народів. І лише Халіфат знищить вплив кожного невірного колоніального втручання у наші справи, лише він визволить нас від слідування і підкорення Америці, яка змогла спотворити природний хід благословенної революції 25 січня.
 
Шановні жителі Єгипту!

Наш реальний ворог — це Америка, посол якої Патерсон та інші дипломати і політики безконтрольно гастролюють по нашій країні, планують, щоб отримати повний контроль над Єгиптом і перешкодити побудуванню Халіфату. Так не дайте ж Америці здійснити її плани, відсічіть їй руку від втручання у наші справи! І знайте, що революція 25 січня не була тільки проти несправедливості і пригноблення, що тривали на протязі десятиліть, але була також проти американської гегемонії над цією країною і народом, так не будьте ж слухняним знаряддям в руках Америки, ворога Аллаха, Його Посланця і віруючих!

Ми в Хізб ут-Тахрір закликаємо синів Умми в усіх рухах, зробити їх повстання і визволення заради Аллаха!  Заради того, щоб встановити Його Шаріат і зміцнити Його релігію, ми пропонуємо їм реальний проект для змін, який відрізняється від усього, що поставлено на політичну арену сьогодні. Цей проект витікає з доктрини Умми, доктрини “немає Бога, окрім Аллаха, і Мухаммад — Посланець Аллаха”, проект великого Халіфату, про який повідомив нам благородний Посланець Аллаха ﷺ, що він повернеться після тиранічної влади. Проект Халіфату, який заповнив світ справедливістю, і опікав умму на сході і заході, у затінку якого була краща Умма виведена для людей, і лише з допомогою Халіфату Умма повернеться до своєї булої слави.  Хізб ут-Тахрір підготував для цієї держави конституцію, готову для застосування, що складається з 191 статті, які виведені з Корану і Сунни і того, на що вони вказали.

 І до цього проекту, до цього божественного керівництва і істини ми закликаємо вас, о мусульмани! Так дайте ж відповідь заклику Хізб ут-Тахрір, який закликає вас до істини і не бреше, і будьте бережні і стережіться смути, суперечок і чвар! Посланець (мир йому і благословення), сказав: «Кожний мусульманин для іншого мусульманина заборонений: його майно, честь і кров». Також він говорить: «Не повертайтесь після мого уходу з життя до невір'я, вбиваючи один одного»!

 وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا (٩٣)

“Якщо ж хтось вб'є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Гієна, у якій він перебуватиме вічно. Аллах розгнівається на нього, прокляне його і приготує йому великі муки ” (4:93)


Хізб ут-Тахрір Єгипет            

18 шабан 1434 27.06.2013

Головне меню