Бюджет МВФ для Пакистану за 2013-2014р

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Затвердження демократією бюджету МВФ не робить його розробленим всередині країни.

Як частина своєї тривалої кампанії по викриттю бюджету МВФ для Пакистану, Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистан провів збори впливових людей у фінансовому та промисловому центрі Пакистану міста Карачі. Дані збори були останніми зборами із низки політичних дій, які були здійснені  Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану у якості кампанії по захисту економіки Пакистану за допомогою встановлення Халіфату. Раніше, у рамках цієї кампанії були роздані прокламації, відправлені різноманітні делегації, проведені прес-конференції та численні контакти з людьми.

У ці дні режим Каяні-Шаріфа відчуває себе в осаді з усіх боків закликом Умми, яка засуджує його за прислуговування МВФ. У відповідь на це міністр фінансів видав потік заперечень, заявляючи, що оскільки демократія (місцеві органи) підтвердила вимоги МВФ, проект бюджету вважається таким, що виник всередині країни. Хізб ут-Тахрір заявляє, що подібний нікчемний захист є абсурдним. Як уряд може стверджувати, що демократія перетворює харам МВФ в халял для народу? Як вони можуть стверджувати таке, коли переважна більшість вірить, що демократія не несе користі для країни і вважають необхідним встановлення Шаріату? Каяні-Шаріфа сліпі до потреб та чаянь народу, саме тому «медовий місяць» цього режиму менше, аніж у попереднього режиму – режиму Каняні-Зардарі».
 
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, Шахзад Шайх, який виступав перед людьми, розкрив те, як режим Каяні-Шаріфа раболіпськи слідує за настановами МВФ для подальшого руйнування економіки Пакистану у поточному фінансовому році. Ці смертельні настанови включають руйнівне податкообкладання для закування економічної активності, подальшу приватизацію і без того знемагаючого енергетичного сектора для подальшого підвищення цін на електроенергію та погіршення положення з державною заборгованістю, для послаблення рупії через монетизаційний ефект позик, який є причиною високої інфляції. Інженер Шахзад закликав людей зібратися навколо Хізба для серйозної роботи над поверненням Халіфату до мусульманських земель Пакистану.     

 


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан

Головне меню