Сотні жінок зберуться на важливий семінар в Куала Лампурі (Малайзія), організований Хізб ут-Тахрір: «Минув рік… Хто врятує мусульманських жінок і дітей Рохінья?»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

В суботу 7-го липня 2013р. сотні жінок з числа журналістів, активістів із захисту прав дитини, адвокатів і представників різноманітних організацій та інші впливові жінки зберуться на важливому семінарі в Куала-Лампур (Малайзія) щоб надати світовим ЗМІ і міжнародній увазі інформацію про відчайдушне положення мусульманських жінок і дітей Рохінья в Бірмі, а також щоб закликати до негайного рішення, яке припинить їх страждання.

У цей день перед присутніми виступлять представники жіночого відділення Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір. Вони вкажуть на провал міжнародної спільноти і демократії у захисті жінок і дітей Рохінья. Доповідачі будуть виступати на трьох мовах і розкажуть про плачевне положення жінок і дітей Рохінья, а також про провал демократії у захисті крові і прав меншостей. Також буде зроблено акцент на роль націоналізму у породженні етнічного насилля проти народності Рохінья та інших мусульманських меншостей, а також на те, що лише Халіфат зможе врятувати і захистити жінок і дітей Рохінья і забезпечити їх гідним життям. Під час семінару прозвучить заклик припинити спиратися на короткострокові, прагматичні рішення у цій кризі, а також заклик до присутніх підтримати і приєднатися до роботи по відновленню Халіфату, як до єдиного рішення даної проблеми.

Ми закликаємо ЗМІ і всіх жінок які щиро бажають припинення жахливих страждань жінок Рохінья приєднатися до даної події. У завершені конференції пресі та присутнім буде надано можливість поставити питання доповідачам.

Примітки:

1.Семінар почнеться к 8:30, 7 липня 2013г. в Dewan Sebagona, Infrastructure University Kuala Lumpur, Bangi - Kuala Lumpur / Malaysia. Регістрація з 7:30. Для ЗМІ необхідна акредитація.

Для довідок, інтерв'ю і акредитації звертайтесь на поштову скриньку  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. На прес-конференцію будуть допущені журналісти і оператори виключно жіночої статі.

2.Буде вестись пряма трансляція конференції на сайті: www.htmedia.info

Промо-ролик конференції:

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/english.php/contents_en/entry_26637

 
Доктор Назрін Наваз

Член Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Головне меню