Лише ісламський Халіфат, а не конференції колонізаторів, може принести істинні зміни.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

3 липня 2013р. у середу в Кабулі відбулася зустріч “Вищих офіційних осіб ” у межах “Токійської структури взаємної відповідальності ”. Під час зустрічі, метою якої була оцінка зобов'язань, прийнятих афганським урядом під час минулорічної Токійської конференції, взяли участь представники 47 держав.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір/вілаят Афганістан розцінює дану конференцію у межах низки колонізаторських конференцій, початок яким було покладено на першій конференції у Бонні. Подібні конференції проводяться хрестоносцями, які змагаються один з одним за багатства Умми. А правителі-агенти з числа мусульман намагаються довести своїм хазяям, що у них краще інших виходить просувати колонізаторський порядок денний в ісламських землях.

Нація моджахедів Афганістану добре знає, що дана низка конференцій лише погіршує положення справ, адже за допомогою цих конференцій мусульман спонукають поглибити расову, мовну і племінну дискримінацію і упередження у відношенні одне до одного. Бридка капіталістична демократія топить бідних у великій нужді, їх кров стала безкоштовною для хрестоносців, а на релігійні цінності Умми зазіхають.

Афганський народ тепер розуміє, що війська НАТО і США прагнуть перетворити війну проти США у війну між мусульманами в Афганістані. Вони хочуть для Афганістану тієї ж смутної війни, яку вони породили в Іраку і Пакистані.



Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан.

Головне меню