Австралійський уряд визнав злочином чинення опору терору Асада.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Міністр юстиції Марк Дрейфус включив у список терористичних організацій Джубхут аль-Нусру у минулу п’ятницю 28 червня 2013р., припустимо через численні різноманітні акції, а також зв’язки з «терористами», а також у силу  того, що організація «не є частиною національної Коаліції сирійських революціонерів та опозиційних сил, яку Австралія визнає законним представником сирійського народу». Уряд також скористався слушною нагодою, щоб знов заявити про свою плачевну позицію щодо конфлікту у Сирії.

Усман Бадар, офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Австралії у зв’язку  з цим коментує:  
    
«Позиція австралійського уряду по ситуації у Сирії аморальна та злочинна. Він проголошує злочином підтримку тих, кого сирійський режим вбиває як тварин. Ми засуджуємо цю позицію категоричним чином. Мусульмани Австралії не будуть обдурені порожніми заявами уряду про те, що він жалкує щодо насильства та страждань, які мають місце у Сирії.  Дії уряду говорять більше аніж його слова.  
    
Позиція уряду нагадує людину, яка бачить будинок, що палає,і не просто обмежується спостереженням осторонь, але і утримує інших від того, щоб вони пішли та допомогли охопленим вогнем всередині будинку, вмовляючи їх залишатися ззовні та дочекатися, доки з’являться мертві та поранені, щоб надати їм «гуманітарну допомогу». У такій позиції нема нічого людяного.  
    
Прирахування груп, які б’ються з сирійським режимом, до терористичних організацій, є сміхотворним з боку уряду, який сам підпадає під власні визначення «тероризму» та «насильницького екстремізму». Зовнішні політика Австралії та «міркуючих  подібно до неї» країн, побудована на використанні насильства у політичних цілях. Ми кидаємо виклик міністру юстиції з тим, щоб він пояснив, чому війни в Іраку та Афганістані не підпадають під урядове визначення тероризму. Поза сумнівів, він повинен внести до списку терористичних організацій свій власний уряд.   
    
Насправді, політика уряду стосовно Сирії, слідуючи за політикою США та Великобританії, обертається навколо бажання нав’язати світську альтернативу режиму Асада та запобігти за будь-яку ціну встановленню ісламського уряду, навіть якщо для цього доведеться придушити ісламській настрої народу Сирії. І це не залежно від того, скільки невинних людей помре у Сирії у результаті політичної гри західних країн та їх маріонеткових режимів з мільйонами життів. Це є втручання до внутрішніх справ ісламського світу з боку західних держав, що відкидається мусульманами скрізь. Західні країни будуть нести відповідальність за наслідки даного втручання».

     
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії.

Головне меню