Припиніть переслідувати Хізб ут-Тахрір. Режим Каяні-Шаріфа підсилює гнів Аллаха, заарештовуючи вшанованого вченого, який закликає до Халіфату.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

 وَمِنَ النَّاسِ وَالدَّوَابِّ وَالْأَنْعَامِ مُخْتَلِفٌ أَلْوَانُهُ كَذَٰلِكَ ۗ إِنَّمَا يَخْشَى اللَّـهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ ۗ إِنَّ اللَّـهَ عَزِيزٌ غَفُورٌ‌ ﴿٢٨﴾

«Бояться Аллаха серед Його рабів тільки володарі знання» (35:28)..

Хізб ут-Тахрір / вілаят Пакистану засуджує категоричним чином арешт вшанованого вченого Сарвар уд-Діна, члена Хізб ут-Тахрір, якого поважають в оточенні улемів та мусульман Зони племен. Хізб ут-Тахрір питає в інформаторів Америки, що дасть вам арешт такого вшанованого та просвіченого чоловіка, який вільно  розмовляє на мові Корану та мешканців Рая, арабській, а також чоловіка, який доносив аяти та хадіси і без страху та втоми вимагав звіту у тиранів нашої епохи? Що дасть вам ваша вимога залишити його під вартою на 5 днів, яке використовується головорізами режиму для того, щоб катувати  та бити вбивць, крадіїв та контрабандистів? Невже ви думаєте або помилково вважаєте, що подібні жалюгідні та низькі дії не викличуть гніву Аллаха, аль-Джаббара, Аль-Каххара, стосовно вас, у той час як Аллах ﷻ говорить у хадісі-кудсі:
    
«Хто нашкодить моєму валі, то я об’явлю йому війну»… (Бухарі)
 
Тому виправте свою відчуття, адже  слугування Америці отруює вас. Ми нагадуємо вам, що даний ваш злочин не втече від уваги людей, особливо, напередодні благословенного Рамадану. Невже ви думаєте, що Хізб ут-Тахрір зупиниться на день або на годину, через арешт вченого, у той час як ніхто із хлопців Хізба не зупинився, коли американські маріонетки раніше арештовували літніх людей з благословенною сивиною на голові та бороді або коли заарештовували жінок з грудними немовлятами на їх руках? Невже те, що ви знаєте про Хізб ут-Тахрір, не дає вам зрозуміти того, що хіба спілкування з людьми, прокламації, флайєри та плакати про арешт його хлопців не дійдуть до відома усієї країни, за допомогою Аллаха, Аль-Каві, Аль-Азіза? Або ви віддаєте перевагу ігнорувати своє відчуття та займатися лише забиванням чергового цвяха у труну режиму?
 
О, озброєні сили Пакистану! Ось вони, люди, щодо яких ви молитесь Аллаху і яких ви шукаєте. Це здатні та непокірні хлопці із Хізб ут-Тахрір, які здатні керувати Пакистаном, а Америка та її маріонетки переслідують їх за їх релігію. І ось ви, з вогнем та статтю, які можуть відновити Халіфат у лічені години і назавжди покласти край американському пануванню у Пакистані та Афганістані. Хізб ут-Тахрір під головуванням свого аміра, видатного правовіда, шейха Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта, закликає вас негайно виконати свій обов’язок . Дайте відповідь на цей заклик!  



Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаятя Пакистан.

Головне меню