Малодушні в уряді Киргизстану продовжують війну проти жінок, заарештовуючи 3-х мусульманок з Хізб ут-Тахрір.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

2 липня 2013р. агентство новин Інтерфакс повідомило про арешт 3-х жінок, що працюють разом з ісламською політичною партією Хізб ут-Тахрір в Ошській області Киргизстану. Ці три жінки є студентками, їх вік коливається у межах від 18 до 20 років. Усіх їх звинуватять у розповсюдженні “екстремістських ” матеріалів і розміщенні ісламського відео в YouTube.

Жінки з Хізб ут-Тахрір висловлюють своє засудження даних несправедливих арештів і затримань невинуватих беззахисних жінок, які не несуть будь-якої небезпеки для суспільства, а по факту здійснюють велике слугування йому у своїх безстрашних зусиллях по донесенню істини і киданню виклику невірним думкам і порочним цінностям, які домінують у світовій ліберальній світській культурі. Факт того, що киргизький уряд так сильно злякався групи молодих жінок, які не мають жодної зброї , окрім думок і слів, є свідоцтвом ідеологічного безсилля нинішнього режиму, а також ідейним провалом ліберальних демократичних цінностей з їх світським образом життя.

Жінки з Хізб ут-Тахрір викривають величезне лицемірство киргизького уряду і його явну ненависть до мусульман, а також його війну проти мусульманської жінки під брехливою підставою національної безпеки! Ця тиранічна система відкрито показує свою ворожість до Ісламу і його системі правління, а також своє обурення і ярість у відношенні до тих, то працює над його поверненням за допомогою політичного та ідеологічного шляху, слідуючи за Сунною благородного Пророка ﷺ. Киргизький уряд позбавляє жінок їх права висловлювати свій погляд на політичні і соціальні питання і використовує різні методи примушування і залякування, щоб змусити їх замовкнули, інакше уряд змушує їх жити у важких соціальних умовах і дозволяє  бандам, що знаходяться під його опікою, прямо і непрямо, чинити найогидніші злочини у відношенні них за допомогою постійних викрадень, про які відомо всім. За думкою спеціального репортера з насилля у відношенні жінок, Киргизстан є країною, у якій квітне торгівля людьми і їх транзит, де до них ставляться як до товару. Після усіх цих злочинів, репресій і переслідувань у відношенні мусульманських жінок і провалу уряду у справі їх захисту, як сміє киргизький уряд арештовувати благородних громадян-мусульман, у той час як вони говорять на користь політичної альтернативи даній порочній системі, що позбавляє людей їх основних людських прав і утримує жінок у постійній небезпеці всередині цієї країни.

Ми, жінки з Хізб ут-Тахрір, висловлюємо повну підтримку своїм сестрам у Киргизстані, які працюють разом з нами заради повернення Халіфату. Ми просимо Аллаха обдарувати нас перемогою, щоб перший Халіф у другому праведному Халіфаті, видатний вчений і ватажок Ата ібн Халіль абу ар-Рашта, помстився усім, хто пригноблював, принижував і завдавав нам шкоди. Халіфат відновить гідність і положення жінок Ісламу, щоб вони змогли грати активну політичну роль в суспільстві, усуне відношення до жінки як до другосортного громадянина і створить атмосферу, у якій жінок будуть поважати і шанувати за те, що вони несуть Коран і Сунну як образ життя і аж ніяк не карати за несення істини. В завершенні ми говоримо киргизькому уряду, знайте про гнів Аллаха у його наступних словах:

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّـهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُ‌هُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ‌ ﴿٤٢﴾


 
“Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він лиш дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди” (14:42)



Жіноче відділення Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

Головне меню