Наказ народу озброєним силам — це джихад для визволення Кашміру, а не надання його у якості дарунку державі многобожників

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

В інтерв'ю агентству Daily Telegraph 23 серпня 2013р. прем'єр-міністр Наваз Шаріф закликав до зменшення напруженості між Пакистаном і Індією. Це стало його боягузливою реакцією на мученицьку смерть мусульман, офіцерів, солдат і громадських осіб, які загинули в результаті постійних обстрілів індійської армії прикордонних територій Пакистану. Що стосується генерала Каяні, він сконцентрував увагу мусульман на американському хрестовому поході в Зоні племен, у той час як індуські генерали посилили свої загрози в адресу Пакистану.

Ця слабка, віроломна позиція перед боягузливою індійською агресією є образою благородних синів цієї землі, які люблять Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ. Індія є окупаційною стороною і ворогом мусульман Кашміру, а також гнобителем мусульман, що проживають в Індії. Але цих агентів не турбує шкода Індії, завдана мусульманам, адже вони дбають лише про інтереси своїх хазяїв. Америка бажає нагородити індію Кашміром в обмін на те, що стане використовувати її проти Китаю. Окрім цього Америка бажає, щоб армія Пакистану замість того, щоб протистояти індусам - многобожникам і визволити увесь Кашмір, билася проти повстанців, які загрожують американській окупації Афганістану.

О, офіцери в пакистанській армії!

Виступіть негайно, щоб покласти кінець цим віроломним правителям і проявіть свою прихильність праведному Халіфу, який поведе вас до вдоволення вашого Господа. Зруйнуйте плани американців і їх агентів, які принижують вас слугуванням перед Індією, протиставляючи вас основам вашої віри і сили вашої рішучості, адже Аллах з вами і Він ніколи не зробить марними ваші діяння.

«Не виказуйте слабкості і не закликайте до миру, оскільки ви — вище інших. Аллах - з вами і не зменшить ваших діянь». (47:35).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
19 Шавваль 1434р.х.
N0: PR13091
26/08/2013

Головне меню