Хімічна атака та західна інтервенція до Сирії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Неочікувано-негадано прокинулась совість публіцистів американських та британських газет, які почали публікувати  жахи хімічних масових вбивств в околицях Дамаску, закликаючи до військового втручання проти Башара у Сирії за те, що він дерзнув перетнути червону межу шляхом використання хімічної зброї.

Усі задаються питанням, що стоїть за цим запізнілим пробудженням совісті, через більше ніж два з половиною роки кровопролиття та масових вбивств, вчиняємих силами Башара та його союзників? Якщо смерть, отримана від хімічної зброї, є жахом для Заходу, то це та ж сама смерть, які витікає від вибухових снарядів, або ракет класу «Скад», або артилерійських обстрілів, або танків та іншими знаряддями вбивства та тортур, які застосовують сили Башара та його союзників у відчайдушній спробі придушити революцію у Сирії.  

Так, ми бачимо, що за цим пробудженням стоїть дещо сумнівне, зокрема, хотілось би звернути увагу наших братів у Сирії на ті змови, які влаштовуються проти них за лаштунками столиць імперіалістичних супердержав. Раніше  02/07/2013 держсекретар США Джон Керрі після півторагодинної зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у посольстві США у Брунеї заявив, що обидва боки мають намір скликати «Женевську конференцію-2» по завершенню поточного серпня. На цій конференції планується передати владу тимчасовому уряду у Сирії, незалежно від того, «чия чаша важелів буде перевішувати на полі битви».

Також 09/08/2013 міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров після тривалої зустрічі зі своїм колегою у Вашингтоні заявив, що американські та російські відповідальні особи домовились про необхідність скликання Женевської конференції по врегулюванню мирного процесу у Сирії якомога скоріше. Він зазначив, що вони знов зустрінуться наприкінці місяця для підготовки до переговорів. Також Хавля Матар, прес-секретар Л. Брахімі, заявила на брифінгу у Женеві, що очікувана хімічна атака у Сирії на цьому тижні повинна прискорити підготовку до проведення міжнародної мирної конференції у Женеві. Вона зазначила, що «необхідно доказати усьому світу, що не існує військового рішення».  
 
О, наші брати у Шамі!

Стережіться підступів західних хрестових імперіалістичних держав. Не дайте їм обдурити вас декількома оманливими сльозами крокодила. Не вірте тому, що вони визнаються вам у любові та проявляють співчуття до жертв американського агента Башара Асада. Не обманюйтесь тому, що Франція та Британія є хазяями огидного спадку, який вони нав’язали згідно з угодою Сайкс-Піко. Воістину, їх лідери позбавлені найменшого почуття людяності та справедливості.  

Так, держави невір’я об’єднались проти вас, навіть, якщо кожна із них намагається торгувати частинами тіла ваших синів та ваших братів, щоб отримати найбільший шматок. І вам варто (в обов’язковому  порядку) об’єднатися  навколо релігії Аллаха і бути впевненими у тому, що перемога нисходить тільки від Аллаха, що ваша революція, яка почалась зі слів: «Вона заради Аллаха! Вона заради Аллаха!», повинна тримати свій бездоганне та кришталево чисте обличчя , і не схилятися перед столом угод та домовленостей на ринку работоргівців «Женевської конференції» і тому подібних. Ми закликаємо вас пресікти кожного, хто пропагує отруту політичного врегулювання, за яким , висунувши язика, немов собака, стоять Америка та її агенти. Нехай буде для вас низаданням та уроком те, що відбулось в Єгипті. Не дозволяйте собі підлість по відношенню до вашої релігії. Не погоджуйтесь на мале в обмін на абсолютну перемогу шляхом звеличення стягу єдинобожжя, і ви вдостоїтесь слави цього світу (Дунья) та наступного (Ахіра) з милості Всевишнього Аллаха!

 
    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبَالا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ
 «О, ті, які увірували» Не беріть своїми помічниками тих, хто не із вас. Вони не впускають випадку нашкодити вам і радіють вашим труднощам. Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже роз’яснили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (03:118).


Осман Баххаш
Керівник центрального медіа-офісу ХТ
Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Середа, 21 Шавваль 1434 р.х.
28/08/2013
№ 83/1434h

Головне меню