Вдарити по режиму – усе це ніщо інше як спроба вдихнути життя у тіло вмираючого сирійського режиму та перехитрувати віруючих повстанців

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Заклик Америки та тих, хто з нею, допомогти жертвам хімічної атаки у передмісті Дамаску та вдарити по режиму – усе це ніщо інше як спроба вдихнути життя у тіло вмираючого сирійського режиму та перехитрувати віруючих повстанців

Комітет начальників штабів Вільної армії виступив з заявою, об’явивши, що «міжнародна та глобальна змова проти благословенної сирійської революції вже стала ясною та очевидною, а також їх співучасть з вогнепоклонною окупацією у пролитті крові сирійців, використовуючи усі види зброї, у тому числі і забороненої  на міжнародному рівні. А після оманливих обіцянок та відстрочки на цілий рік з боку держав, які називають себе друзями сирійського народу, стало очевидно, що вони не звертають уваги на червоні межі». І заявили також, що «як і раніше позиція арабських та ісламських країн, особливо тих, хто стверджує про свою підтримку сирійських революціонерів, залишається брутальною, не зрівняною зі ступенем жертв сирійського народу, який веде війну від імені арабської та ісламської нації.

Нехай вони знають, що вогонь цієї війни дійде до усіх, якщо вони не візьмуться за свій обов’язок». І вони пригрозили людям подати у відставку із членства у комісії, «якщо рівень підтримки арабських та ісламських країн не стане відповідати розмірам жертв, принесених сирійським народом». І об’явили  також, «про припинення усіх форм співпраці з державами-хазяями рішень у Раді Безпеки, доки вона не відкриє термінове міжнародне розслідування по використанню режимом хімзброї, і негайне притягнення режиму до відповідальності». І додали, що «спираючись на нашу відставку, коаліція є незаконною і не може представляти сирійський народ».

Ми хотіли б нагадати ті чудові слова, щоб почуло їх свідоме вухо, і це: Не чекайте від арабських країн та їх маріонеток із числа правителів арабських країн – зрадників своєї релігії та Умми, жодної серйозної позиції у допомозі революції Шаму та встановленні Ісламського Халіфату у землях Сирії. Їх позиція по відношенню до нас повинна була бути в остаточній заяві, а не у коментарях, тому що від подібних їм не варто  чекати жодного добра. Ми заявляємо, що міжнародна спільнота на чолі з Америкою, яка проголосила, що бажає скерувати удар по сирійському режим – це позиція у прагненні до досягнення своїх інтересів, а також можливість контролювати майбутній політичний процес. А кожний їх удар орієнтований на Іслам, а ви відноситесь до нього. Ми нагадуємо вам, що той, хто разом з Аллахом, той буває тільки разом з Ним, не надаючи Його співтоваришів, а доктринальна позиція та закон шаріату стосовно вас – щоб ви були тільки лише з одним Аллахом. Всевишній Аллах сказав:  

 
    فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (١١٢) وَلا تَرْكَنُوا إِلَى الَّذِينَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّكُمُ النَّارُ وَمَا لَكُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِيَاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ

«Будь же твердим на прямому шляху, як тобі велено, разом з тими, хто покаявся наряду з тобою. І не перетинайте  меж дозволеного, бо Він бачить те, що ви робите. Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь. Нема у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки»  (11:112,113).

О, терплячі мусульмани Сирії! Ви знаходитесь на грані днів омани, і її ніщо не може розкрити, окрім найкращої скерованості до Єдиного Аллаха, і більша скерованість тільки лише до Його допомоги. А тому заклик Америки та тих, хто з нею, у тому, що вона бажає допомогти жертвам хімічної атаки у передмісті Дамаску – ніщо інше як спроба вдихнути життя у політичні переговори під тиском військових дій та охопити вірних синів нації, щоб скинути їх зусилля та стати на заваді їм у скинення Коаліції та її вихованця Об’єднаного комітету начальників штабів. Тому ми звертаємо увагу наших братів у революції Шаму на цю злочинну кампанію під видом удару по режиму, що цей удар по революції та щирим людям у ній. Всевишній сказав:

  وَقَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ (٤٦) فَلا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ ذُو انْتِقَامٍ

«Вони плели змови, але їх змови були в Аллаха. Але адже змови ці могли здвинути гори. Не думай, що Аллах порушує обіцянки, дані Своїм посланцям. Воістину, Аллах Могутній, Здатний на помсту» (14:46,47).


 
Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Сирія
Четвер, 21 Шавваль 1434 р.х.
28/08/2013

Головне меню