Скасуйте демократію, встановіть Халіфат. Повернення Халіфату: друге видання

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у віляті Пакистан підготував друге видання відомої та гаряче прийнятої книги – Повернення Халіфату. Ця важлива книга була розширена для того, щоб розкрити погляд на Пакистан у затінку Халіфату в усіх ключових сферах, включаючи правління, судочинство, ЗМІ, прибутки та витрати держави, грошова система, роль статей, охорона здоров’я, освіта, озброєні сили та зовнішня політика.  

Друге видання книги «Повернення Халіфату» буде доступне для широкої громадськості, так само як для інтелігенції та ЗМІ, які освітлюють політичні питання країни. Дана книга є накладанням вичерпного та глибокого погляду Хізб ут-Тахрір на реальність Пакистану. Цей погляд охоплює різноманітні сфери правління та викладений у книгах, у яких розкриваються системи Ісламу, а також викладений у проекті конституції, який рясніє доказами із священних ниспосланих текстів – Корану та Сунни.   

Хізб ут-Тахрір під керівництвом свого аміра, видатного державного діяча та муджтахіда, шейха Ата ібн Халіл Абу ар-Рашти готовий правити ісламським світом, будь-то у Пакистані або в інший його частині. Хізб підготував армії здатних політиків, які складають уряд, що чекає свого часу. Ми прохаємо в Аллаха наділити Умму своєю прихильністю, за допомогою повернення його Тіні на землю, справедливого імама, праведного Халіфа, який стане правити Ісламом.    

Довідка: Версія книга на арабській, урду та англійській мовах доступна для скачування за наступним посиланням:
http://pk.tl/1cPT

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
26 Шавваль 1434 р.х.
02/09/2013
N0: PR13093

Головне меню