Встановіть постійний мир у Карачі. Озброєні сили повинні зруйнувати мережу Реймонда Девіса протягом двох тижнів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан закликає озброєні сили встановити мир у найбільшому місті країни Карачі, раз і назавжди зруйнувавши мережу Реймонда Девіса. Американська мережа приватних військових головорізів, підлих шпигунів та баз, завуальованих під посольства та консульства, є причиною того, що Карачі занурився у вбивства та вибухи. Саме ці американські терористи складають злочинні банди у місті Карачі, існування яких призводить не тільки до руйнування майна, але і до людських жертв, які потопають у ріках крові.

Окрім цього, якщо викоренити американські банди раз і назавжди, то і місцеві нечисленні злочинні угрупування також подались би у втечі та сховались би, побоюючись за свої життя, тому що режим Каяні-Шаріфа розв’язав їм руки, щоб вони слугували прикриттям для розширення американського хрестового походу на головні міста країни.  

Що стосується ідентифікації терористів, то ця справа не потребує детекторів у мобільних телефонах  або інших витончених технологіях. Досить просто поговорити з жителями цих великих міст, на очах яких американські головорізи розгулюють вільно по вулицях вдень та вночі без будь-яких перевірок та обмежень!   
Хізб ут-Тахрір закликає озброєні сили Пакистану до наступного:

1. Зачинити усі посольства та консульства американських колонізаторів та вигнати із країни їх потенціал.
2. Оточити та схопити Реймоднів Девісів, одягти їх в оранжевий спецодяг, заточити до в’язниці, де вони будуть чекати суду та виконання його рішення.  
3. Зачинити лінії тилового забезпечення НАТО, щоб хрестоносці стикнулися з мусульманами у Зорні племен обличчя до обличчя без будь-якої підтримки.

Якщо б озброєні сили виконали б усі ці пункти, вони стали б героями не тільки ісламського, але і усього світу, який ситий по горло явною пихатою тиранією Америки. Безперечно, увесь світ, а також десятки мільйонів постраждалі від американських терористичних мереж, які виправдовують американську присутність за допомогою «атак по чужим прапором» за рахунок закордонних грошей та зброї, ситий цим по горло від Лаосу до Афганістану, від Іраку до Панами. Саме тому у Пакистані мечеті, школи та ринки небезпечні, у той час як посол США та його оточення із ЦРУ безперешкодно розгулюють по країні, поширюючи свою шкоду, наказуючи та забороняючи зрадникам сучасності – режиму Каяні-Шаріфа.    

Також Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистану запевняє озброєні сили, що встановлення миру у чистих землях Пакистану, за допомогою зачистки їх від нечисті американського тероризму під головуванням праведного Халіфа займе усього  лише тижні, якщо не пораховані дні.  


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
27 Шавваль 1434 р.х.
03/09/2013
N0: PR13094

Головне меню