Демонстрації протесту, влаштовані Хізб ут-Тахрір проти хімічної атаки на мусульман у Сирії з боку тирана та агента Америки Башара аль-Асада

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір влаштував демонстрації протесту сьогодні біля мечетей міст Дакка, Чіттагонг та Сілхет, для того, щоб засудити жахливу хімічну атаку на мусульман Сирії з боку тирана та агента Америки Башар аль-Асада. Виступаючі засудили волаючі дії злочинця Башара проти мусульман. Вони також підкреслили та засудили недбальство т.з. міжнародної спільноти, зокрема хрестоносних Америки та Росії стосовно режиму Башара. Саме вони дали Башару зелене світло на скоєння найжахливіших злочинів стосовно мусульман у спробі придушити ісламське повстання народу Сирії заради встановлення Халіфату.     

Виступаючі звернулись до усієї Умми з проханням приєднатися до повстання сирійських мусульман та надати їм допомогу. Вони закликали армії мусульман виступити проти Башара. Вони закликали армію Бангладеш бути в авангарді у цій справі, у результаті чого вони набудуть слави у цьому світі на нагороду у мирі іншому. І це на відміну від військових місій ООНЕ, які придадуть їй лише статус «найманців США та Заходу». Наприкінці виступаючі звернулись до Аллаха ﷻ з проханням про швидку перемогу мусульман Сирії та принизливу поразку Башара та його хазяїв.

Після члени та активісти партії поширили наступний прес-реліз Хішама аль-Баби, голови інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у вілаяті Сирія: «Настав час для благородних представників цієї Умми виступити у підтримку народу Шаму».


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш
Ref : 1434-10/1
23 Шавваль 1434 р.х.
30-08-2013

 

1

Головне меню