США здійснюють маневри, влаштовують плани і змови для продовження свого панування над золотими рудниками і торговельними шляхами в Азії і Тихому океані. А правителі в Індонезії — глухі, німі, сліпі і нерухомі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сьогодні очевидно, що уряд США захищає свої інтереси в Південно-східній Азії. Зокрема в Індонезії за рахунок довгострокових контрактів Америка вдається до явних стрімких кроків для домінування в провінції Папуа, у якій розташовуються найбільші золоті рудники. США відправили додатковий 20-тисячний контингент у Дарвін (Австралія) для участі у Talisman Saber 2013 з 15 липня по 5 серпня 2013р. - спільних американсько-австралійських навчаннях.

З цим додатковим контингентом кількість військ США у Дарвіні оцінюється у 22750 солдат. Окрім цього, у навчаннях Talisman Saber 2013 приймає участь певна кількість агентів ФБР. Їх участь розглядається австралійськими військовими як гарне доповнення до піврічних навчань. Бригадний генерал Боб Браун, прес-секретар спільних навчань Talisman Saber 2013, заявив: «У цьому році США прибули з величезною міццю». У поточному році США відправили 15 кораблів у регіон, які спільно з 11 австралійськими кораблями візьмуть участь у даних навчаннях.

 Не дивлячись на низку пригадувань у ЗМІ про те, що навчання ставлять метою покращення гуманітарних здібностей, бригадир Браун підтвердив, що американський контингент у Дарвіні — це складова політики США по збільшенню впливу у тихоокеанському регіоні.

США вкрай збентежені захистом свого політичного і військового впливу у азіатсько-тихоокеанському регіоні. Професор Енн Марі Мерфі, старший дослідник в інституті Weatherhead East Asian Institute (університет Колумбії), заявила про те, що 60% морських озброєних сил США будуть розташовані в Азії до 2020р. Також, у Дарвіні для ротації будуть задіяні 500 американських кораблів і підводних човнів. Загальна кількість солдат за декілька років досягне 25000.

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір звертає увагу на наступне:

По-перше: Індонезія — мусульманська країна і усе її багатство, ресурси і стратегічне розташування належить мусульманам. Іслам зобов'язує зберігати усе це і забороняє недбальство у відношенні них і їх розтрату. Тому ми звертаємося до щирих володарів влади з наступним: Як довго ви будете мовчати перед обличчям розграбування багатств країни?! До якого часу ви будете дозволяти США, Китаю та іншим державам змагатися за панування над нашою країною, без того щоб хтось зупинив їх?!

По-друге: Не можна мовчати перед обличчям принизливого зазіхання на наш суверенітет у повітрі, в морі і на землі. А вершиною цього є недозволеність визнання панування США або іншої країни над морським торговельним шляхом!

По-третє: Ми повинні розірвати повний поступок договір з американською компанією Freeport McMoRan на добування золота і міді в індонезійській провінції Папуа, який був підписаний у 1967р. Терміном на 30 років, і був продовжений на нові 30 років у 1991р.! Даний договір надав їм виключний доступ до найбільшого родовища золота у світі! І це тоді, коли народ Індонезії помирає від голоду!

По четверте: Індонезія повинна дати ясне посилання США, яка стала вимагати від міністра закордонних справ надати на розгляд Конгресу США доповідь про порушення прав людини в Папуа! Посил полягає в тому, що Папуа та Індонезія не є одними зі штатів США. Нехай Америка досліджує свої зазіхання на права людини у різноманітних регіонах світу, у які вона увірвалася і зруйнувала, а також ті повні жорстокості зазіхання на права людини, які мають місце в Іраку і Афганістані. Також варто пригадати про мовчання Америки перед найжахливішими злочинами у Сирії, Палестині, Чечні, Кашмірі та інших місцях, й навіть про пряму чи непряму підтримку Америкою цих злочинів!

Ми в Хізб ут-Тахрір закликаємо мусульманам Індонезії усвідомити неминучі небезпеки колонізаторського домінування і розділення наших земель у результаті ущербного керівництва. Ми також закликаємо мусульман працювати з нами для встановлення держави Халіфат — істинного щита для Умми і захисника наших земель, гідності і ресурсів, яка встановиться незабаром, з волі Аллаха. Воістину, Аллах здатен на усіляку річ.


Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
№ 1434 AH / 77
06 Шавваль 1434 р.х.
13/08/2013

Головне меню