Зрадницька сирійська національна коаліція та підступна Ліга арабських держав прохають допомоги у ворога Аллаха – Америки від злочинів її агента Башара!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Президент національної коаліції опозиційних та революційних сил Сирії Ахмад Джарба о першої неділі вересня закликав Лігу арабських держав підтримати військову операцію проти режиму Башара. Джарба сказав на першому засіданні надзвичайної наради міністрів закордонних справ арабських країн: «Я прохаю вас усіма людськими та братерськими почуттями, щоб ви підтримали міжнародну операцію проти машини руйнування, яку використовує сирійський режим».  

31 серпня 2013 р. Джон Керрі через телефонний дзвінок намагався заспокоїти Джарбу тим, що президент Обама як і раніше бажає притягти до відповідальності режим Асада за хімічну атаку у селах Дамаску. З іншого боку, у заключній промові наради міністрів Ліги арабських держав у Каїрі було спонукання ООН та міжнародної спільноти «вжити необхідних заходів проти осіб, які скоїли цей злочин, відповідальність за який несе сирійський режим».

Здається, агенти, створені Америкою для отримання влади до своїх рук, після падіння тирана Башара поквапились зняти маски зі своїх похмурих облич та показати свою продажність Америці. І обман вже не приносить жодної користі. Ця запродажна коаліція  - продукт Америки. Вона зняла завісу зі своєї продажності Заходу, оскільки вона першою привітала американську кампанію проти Сирії!

Тим, які не бачать та відішли від прямого шляху Ісламу. Хіба не настав час усвідомити, що Америка – ворог Аллаха, Його Пророка та віруючих мусульман. Як мусульманин може передати свою справу своєму ворогу? Потім, як розумна людина може очікувати від Америки блага?! Хіба ви забули, що той, хто підтримував цей режим протягом десятиріч – це Америка?! І що вона давала Башару відстрочку за відстрочкою для скоєння масового вбивства та пролиття крові мусульман у Сирії?! Або ви забули масові вбивства, які він скоїв проти мусульман?! Як мусульманин може бути спокійний за підступи Америки та думати про неї добре?! Америка - це головний ворог Ісламу та мусульман. Тому не можна у  будь-якому випадку прохати у неї допомогу для скинення тирана Шаму.   

وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلا
 «Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

О, повстанці у Шамі, будьте стійкими та проявляйте терпіння та працюйте для усунення Башара – агента Америки вашими чистими руками, а не руками ворогів Аллаха.

 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ
 «О, ті, які увірували! Не беріть ворога Мого та ворога вашого своїм покровителем та помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилась вам»  (60:1).


Осман Баххаш
Керівник центрального медіа-офісу ХТ
Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
№ 85/1434h
Четвер, 29 Шавваль 1434 р.х.
05/09/2013

Головне меню