Ненависна Росія проводить нові арешти серед мусульман і членів Хізб ут-Тахрір!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У процесі великомасштабного рейду було заарештовано близько 150 мусульман на ринку “Оксанов” у місті, “Сургут — Сибір”, де працює велика кількість громадян країн Центральної Азії і північного Кавказу. За словами очевидців, рейд почався несподівано, озброєні автоматами люди в масках оточили будівлю і увірвалися у неї серед білого дня, потім під загрозою смерті вимагали від усіх, хто знаходився у будівлі вийти з неї і вишикуватися через вулицю.

Після рейду і обшуків Федеральна служба безпеки Росії (ФСБ) проголосила, що вони шукають “зброю і заборонені книги ”, потім близько 150 осіб було завантажено в особливі автобуси і увезено у невідомому напрямку. У кінці було встановлено, що серед 150 мусульман була група братів з Хізб ут-Тахрір. ФСБ також стверджує, що у будівлі ринку було виявлено велику кількість матеріалу “забороненої ісламської думки”.

Як цитує російське агентство РІА Новини у четвер 29 серпня від ФСБ Росії, що вони говорять, було заарештовано певних людей, яких вони описують як “ісламських терористів”, підозрюваних у приналежності до “Партії ісламського визволення ”, їх звинувачують у тому, що вони “готуються захопити силою владу ” в Башкирії в контексті зусиль по створенню “всесвітнього ісламського Халіфату”.
Ця кампанія арештів відбулася у світлі радикального руху Умми у регіоні, який призвів до усунення правителів, диктаторів і цей рух досі триває, не дивлячись на спливання більш ніж двох років. Умма бореться з тиранами і з тими, хто стоїть за ними із західних країн-колонізаторів й режим Росії боїться того, що цей рух перейде і до її кордонів.

Самодержавний режим Росії не впав у відчай від своїх невдалих спроб приписати обвинувачення Хізб ут-Тахрір у матеріальних, фізичних діях, у придбанні зброї і скоєнні вбивств. Причиною усього цього є те, що російська система програла у боротьбі ідей і не змогла встояти перед ідеологією Ісламу. Тому вона будувала і продовжує будувати найзліші інтриги проти членів Хізб ут-Тахрір, намагаючись домогтися від них партнерства. Хізб ут-Тахрір прийняв і зобов'язав себе ясному методу Ісламу і став розповсюджувати свої думки серед людей для відновлення ісламського образу життя шляхом побудування Халіфату, уникаючи в цьому будь-яких фізичних дій, які уводять від істинного вчення Ісламу.  

Тому усі заяви ФСБ Росії є явною брехнею, за виключенням обвинувачення, де говориться що брати з Хізб ут-Тахрір є прибічниками “забороненої ісламської думки ”! Що ж це за заборонена думка?  Заклик до життя згідно із законами Ісламу є “забороненою думкою ”?! Або те, що мусульмани прагнуть відновити ідеологію Ісламу в житті, щоб вирішувати свої справи і проблеми кращим чином; що врятує Росію і весь світ від дикої розпусти капіталізму, є “забороненою думкою ”?!
Так нехай же знають правителі Росії деспоти, що Аллах поручився за Іслам і його збереження й пообіцяв перемогу і Халіфат Уммі. Так нехай вони вирішують і що б вони не вирішили:

وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим» (61:8).

Навіть, якщо це ненависно невіруючим російським правителям. Воістину, Умма ожила, вона і не помирала щоб знову ожити, а на якийсь час забула про свій Іслам. І тепер вона повернулася до її Ісламу схвальним поверненням, щоб прибрати усіх тиранів з дороги свого відродження, які завадили Уммі і стояли між нею і її розвитком та славою, зробивши її заручником своїх хазяїв з колонізаторів Заходу.

Брати наші у пораненій Азії, нехай Аллах наділить вас гарним терпінням, з допомогою Аллаха ознаки перемоги ближче до вас, ніж ознаки сходу сонця. Так будьте іще більш серйозними, старанними, докладіть іще більше зусиль на цьому шляху, встаньте і старайтеся на шляху найголовнішого і найбільшого фарду. Шляхом серйозного прагнення до встановлення шаріату Аллаха і побудування праведної держави Халіфат, який вразить кожного несправедливого  тирана.

وَإِذْ يَمْكُرُ بِكَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِيُثْبِتُوكَ أَوْ يَقْتُلُوكَ أَوْ يُخْرِجُوكَ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

«Ось невіруючі хитрували, щоб заточити, вбити або вигнати тебе. Вони хитрували і Аллах хитрував, а але ж Аллах Найкращий з хитрунів» (8:30).


Осман Баххаш
Керівник центрального медіа-офісу ХТ
Субота, 01 Зу аль-Каада 1434 р.х.
07/09/2013
№ 87/1434h

Головне меню