Режим Каяні-Шаріфа надає додатковий час для американців, щоб вони розірвали нашу суверенітет на шматки

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Скликання конференції усіх партій заради американського панування.
Режим Каяні-Шаріфа надає додатковий час для американців, щоб вони розірвали нашу суверенітет на шматки

Конференція усіх партій та її резолюції від 9 вересня 2013р. є нічим іншим як «продовженням» американського панування. З одного боку, резолюція заявляє про свою прихильність до безпеки та суверенітету Пакистану, а з іншого, гарантіє підрив цього суверенітету з боку Америки. Вони виступили проти атак дронів, незважаючи на те, що Пакистан здатен повністю припинити американську руйнівну програму дронів, яка знищила тисячі мусульманських чоловіків, жінок та дітей.

Окрім цього, не зважаючи на те, що Аллах заборонив мусульманам передавати свої справи кяфірам та ООН, як колонізаторському інструменту, яким Америка користується за своїм бажанням та ігнорує при необхідності, вони рекомендували передати це питання до СБ ООН. Також, була підтверджена необхідність діалогу з тими, хто воює проти американців, метою якого є збереження постійної присутності американських хрестоносців в Афганістані, після оманливого часткового виводу військ.   
 
Ця конференція не була скликана для того, щоб витягти Пакистан із т.з. американської війни з тероризмом. Навпаки, вона була скликана для продовження пакистанської участі у цій американській війні, тому що на конференції говорили про те, що «ми самі повинні визначати засоби та метод боротьби у цій війні». Жахливо те, що навіть ті партії, які вдень та вночі теревенять про необхідність виходу Пакистану із даної американської війни, підписали резолюцію. Це доводить, що вони лише користуються антиамериканськими почуттями народу у своїх політичних цілях. Тому, у черговий раз стало ясно, що хто б не став правителем у демократії, вона завжди буде слугувати інтересам Америки та інших імперіалістичних держав.   

Дана брехлива інформація не заклопоталась тим, щоб згадати про необхідність обриву ліній тилового забезпечення, які проходять через Пакистан, за допомогою яких жорстоким солдатам Заходу постачають вино, свинину та зброю. Також не було сказано і слова про видворення усіх американських військ, розвідслужб та приватних воєнізованих кампаній, які є слухом, зором та щупальцями американської війни проти Пакистану. Не сказали і слова також про зачинення посольств та консульств, які є схованкою розумів та вуст Обами у наших землях, через які віддаються накази та заборони підлим агентам режиму Каяні-Шаріфа.   

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан закликає усі партії облишити марати те чисте, що в них ще залишилось, надаючи додатковий час для американців та їх агентів. Настав час, щоб вони відкрито заявили про скасування захисника американського панування – демократії, а також проголосили про повернення Халіфату. Інакше, у ситуації, коли уся Умма закликає до Ісламу та його правлінню,  ознаки повернення Халіфату наявні, через невеликий проміжок часу, про них будуть пам’ятати як про жалюгідних людей із числа зрадників. Якщо ж у вас нема сорому, то робіть, що забажаєте!   


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
04 Зуль-Къада 1434 г.х.
10.09.2013
N0: PR13095

Головне меню