Прес-реліз: те, що розповсюдило «France 24» - брехня!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Прес-реліз: те, що розповсюдило «France 24» - брехня!
Хізб ут-Тахрір — це політична партія, основана виключно на Ісламі. Він відкидає націоналізм і патріотизм, закликає до об'єднання Ісламської умми в одній державі — праведному Халіфату, який зародився у серці Шаму і у затінку Байт аль-Макдісу в 1953 році

Телеканал новин «France 24» на своїй офіційній сторінці від 09/11/2013 року розмістив відео під назвою: «Демонстрації джихадістів проти іноземної військової інтервенції в Сирії – стережіться обману!». Даний матеріал супроводжується коментарем з обвинуваченням на адресу Хізб ут-Тахрір, що саме він стоїть за розповсюдженням даного відео. Також телеканал спробував, виключаючи поняття професіоналізму, показати, що дане відео є сфабрикованим. За їх словами, які суперечать одне одному, виходить що ХТ це “націоналістична ісламська партія ”, яка “зародилася в Малайзії”, і в тому ж реченні стверджується, що “дана партія веде боротьбу за встановлення Халіфату в усьому Ісламському світі ”. Так усе ж це вузька ісламська націоналістична група, як вони лицемірно стверджують, або це світовий, глобальний проект для всієї Умми, як це є насправді?! У дійсності вони про все проінформовані, однак бажають перекрутити інформацію!

У свою чергу ми, Хізб ут-Тахрір у Сирії, заявляємо, що дана новина є хибною, за нею стоїть офіційне ЗМІ окупаційної французької держави. Їх суть, виявивши сильний вплив Хізбу в Гуті, вони побажали усунути його, пропустивши подібні брехливі слова через свій телеканал. Ми повідомляємо їм, що ваше удаване втручання спрямоване лише для здійснення ваших власних інтересів і інтересів ворога Умми “Ізраїлю”. З цієї причини ви узгодили питання недопущення використовування хімічної зброї, у той час як уся інша зброя була застосована з метою знищення народу. Ми сповіщаємо вас, що Хізб ут-Тахрір у Сирії та у інших мусульманських країнах став на порозі “Праведного Халіфату, основаного на методі пророкування» з допомогою Аллаха. Він звеличить Іслам та його прибічників і принизить невір’я  та його соратників, ви ж із їх числа. Нам нічого більше додати, окрім того, як описав вас Священний Коран:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

«Вони не впускають нагоди зашкодити вам і радіють вашим труднощам. Ненависть уже виявилася у них на вустах, але в їх серцях криється іще більша ненависть» (3:118).

Також Аллах говорить:

قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
«Скажи: «Помріть від своєї злоби! Аллаху відомо про те, що в грудях»» (3:119).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-145-18-026
Середа, 05 Зу аль-Каада 1434 р.х.
11/09/2013

Головне меню