Різанина у Ракка розкрила злочинність Америки!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У той час як тиран Шаму Башар домовляється про полегшення завдання Організації Об’єднаних Націй по знищенню хімічної зброї, що вимагає підготовки величезної суми грошей із багатств Умми у Сирії, він заявляє у телевізійному інтерв’ю з італійським  "Rai News 24", що основне завдання сирійської країни сьогодні орієнтовано на позбавлення від терористів та їх тероризму, та їх ідеології, яких він звинуватив у постійному чиненні перешкод щодо утилізації хімічної зброї.

Його літаки Басіль прийнялися позбутися від цих «терористів», здійснивши декілька повітряних налетів о неділі, 29/09/2013, на місто Ракка. Атака була скерована на школу бізнесу «Ібн Туфейль» під час перебування студентів на площадці у перший день навчання, перетворивши сильне прагнення студентів до початку навчального року у розкидані частини тіл. Ці рейди призвели до загибелі 16 осіб, в основному із студентів.  

Певна річ, американський вбивця дядько Сем, який першим застосував атомні бомби у Хіросімі та Нагасакі та хімічну зброю (оранжевий) у В’єтнамі, не бачить, що повітряні атаки вибуховими цистернами падають на голови мирних жителів, що перетнуло вже червону межу – він порахував це вирізняльною зеленою лінією …І разом з цим він бажає від нас, щоб ми повірили у його брехню про те, що він прагне до політичного рішення у Сирії, заснованому на Женеві 1, закріпленому у Женеві 2 згідно з главою  VII. Усе це означає загрозу товстою військовою палкою не Башару та його приспішникам у злочинах, а щирим революціонерам, які вже розглядають відмову підкоритися «політичним» рішенням, побудованим на черепах десятків тисяч наших людей у Сирії.

Політичне рішення, у якому говориться про нещодавнє рішення Ради Безпеки номер  2118, зобов’язує «формування перехідного уряду із двох команд опозиції та режиму на основі взаємної домовленості». Це означає, що жертва повинна буде прийняти  ділення  влади з катом, підкріпленим справжнім винуватцем у Чорному Дому у Вашингтоні, закриваючи очі на його боротьбу з «терористами», а інакше вона зустріне іще більше смерті та руйнувань «чистою» зброєю у вигляді вибухонебезпечних баррелей та ракет Скад, артилерійських снарядів та танків…    

А правителі мусульман, то нема в них навіть усвідомлення власної гідності, як і нема в них очікуваного життя.

Але наші надії з Аллахом у першу та останню чергу, Він  наш Господин та Помічник. О, Аллах, ми молимо Тебе здійснити Твою обіцянку, дати перемогу цій релігії, піднести Твоє слово, зміцнити нас в установленні Халіфату та надати присягу Імаму, як говориться у хадісі Абу Хурайри, що Пророк ﷺ сказав:
«Воістину Імам – це щит, яким б’ються та за яким захищаються».


Осман Баххаш
Керівник центрального медіа-офісу ХТ
Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
№ 96/1434h
Вівторок, 25 Зу аль-Каада 1434 р.х.
01/10/2013

Головне меню