Іще один шахід примкнув до осередку шахідів Узбекистану!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Йшов впевненим у слові, яке ніс з усією відповідальністю! Навіть,якщо оплата цьому було власне життя!

 مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا

«Серед віруючих є мужі, які вірні завіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання , і такі, які іще очікують, але ніяк не зраджують своєму завіту»  (33:23).

Не припиняються колони шахідів Хізб ут-Тахрір з рук узбецького тирана іудея та злочинця Карімова, слідуючи один за одним:  24/09/2013 віправився до іншого світу шахід, з волі Аллаха – ми вважаємо його таким, але не очищуємо нікого перед Аллахом – наш брат Саід Хульмахат Ішманов, який народився у Сурхандарьє у 1969р., у віці 44 роки.

Ідеї Хізб ут-Тахрір змінили життя нашого брата, збільшивши в ньому віру та впевненість у Всемогутнього Аллаха та Його Посланця ﷺ. Це також зміцнило його рішучість, і він став сумлінно та невпинно працювати для відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення держави Халіфат за методом Пророка ﷺ. Проте його активність турбувала  ненависників Ісламу та мусульман, а коли вони не змогли протистояти йому за допомогою доводів та доказів, то, як зазвичай це роблять боягузи, коли хто-небудь потрапляє їм до рук, заарештували  у 2000р.

І по спливанню 13 років, які він провів у в’язницях тирана Карімова, він зустрівся з тортурами та надвисоким тиском для того, щоб тільки він зрікся від Хізб ут-Тахрір та відмовився від його ідеї. Злочинці різноманітними огидними способами та засобами намагались примусити його співпрацювати зі службами безпеки, щоб схопити решту хлопців, але це не принесло їм користі, і вони не змогли ослабити його волю та зламати його рішучість та сильну віру у Всевишнього Аллаха, і впевненість у ті ісламські думки, на яких стоїть Хізб. Навпаки, він продовжував нести та закликати до них у темряві в’язниць серед пригноблювачів та мракобісів.  

А коли кати іудея Карімова провалились перед його терпінням та стійкістю, прийнялися бити його до смерті, так, 24/09/2013 рідні нашого брата прийняли його чисте тіло із однієї із Навоійських в’язниць за наказом Міністерства внутрішніх справ та служби розвідки.   
 
Потім, під керівництвом місцевого відділу ради тіло Хульмахата (нехай змилостивиться над ним Аллах) було швидко поховано, метою чого було приховати сліди тортур, які були чітко видні на його чистому тілі. Відзначимо, що це не перший випадок, коли вони ховають швидко, щоб приховати злочин. До цього звірячого злочину над Хульмахатом (нехай змилостивиться над ним Аллах) також додались у список і його сини, які залишились сиротами через Карімова.   

Ми просимо Всевишнього Аллаха простити гріхи нашому брату та наділити його вищою нагородою у наступному житті, і воскресити його разом з пророками, праведниками та шахідами та вірними мужами і як чудові вони як товариші. Просимо Всевишнього Аллаха терпіння та втішення  для його родини та його оточення. Просимо його про швидке встановлення Другого Праведного Халіфату і про швидку присягу халіфу.


وَلا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاءٌ وَلَكِنْ لا تَشْعُرُونَ

«Не кажіть про тих, хто загинув на шляху Аллаха: «Мертвяки!» Навпаки, вони живі, але ви не відчуваєте цього» (2:154).

Центральний Інформаційний офіс Хзб ут-Тахрір
№ 97/1434h
Неділя, 01 Зу аль-Хіджа 1434 р.х.
06/10/2013

Головне меню