Хізб ут-Тахрір проведе важливу жіночу демонстрацію у Великобританії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

22 вересня 2013 р. у неділю Хізб ут-Тахрір проведе величезну демонстрацію в Лондоні, у якій візьмуть участь сотні жінок і дітей з усієї Великобританії.  Демонстрація приурочена до жахливої різанини в Гуті і ставить метою привернути світову увагу до жахливого положення жінок і дітей у Сирії. 

Подія також ставить метою збільшити загальну поінформованість про рішучу боротьбу сирійських жінок, спрямовану на зміну світської диктатури захистом ісламського правління у затінку Халіфату, заради якого вони жертвують своїми життями і життями членів своїх родин. Демонстрація буде проходити під гаслом “Демонстрація у підтримку сестер із Сирії, які гинуть заради Ісламу.

Підтримайте їх боротьбу за землі Шаму». Під час заходу передбачена хода до сирійського посольства, на чолі якої будуть іти діти. Біля посольства буде виголошено декілька промов. Даній події передувала потужна міжнародна кампанія, що розкриває безжальну і жорстоку війну, проголошену зловісним кяфірським баасістським режимом Асада мусульманам Сирії, а також наслідки цієї війни для жінок і дітей. На протязі останніх 2.5 років невинні жінки і діти Сирії були приречені сирійським режимом на нестерпне життя, включаючи масові бійні, подібні до бійні в Гуті 21 серпня.

Без сумнівів, режим зробив мішенню сім'ї революціонерів, безжально вбиваючи їх у будинках, у той час як чоловіки покинули міста для бою з режимом. Тисячі благородних дочок Шаму страждають від найогидніших форм насилля від рук підступних сил Асада. Жінки і діти Сирії стали об'єктом даної кричущої жорстокої кампанії за те, що закликають до зміни правителя-тирана і репресивної світської системи на правління Ісламу, у той час як віроломні режими ісламського світу лиш спостерігають за цим геноцидом, без сорому відмовляючись мобілізувати мусульманські армії у захист Умми.

Не дивлячись на це, безстрашні жінки Сирії мають намір рішуче продовжувати свою боротьбу до тих пір, поки землі Шаму не стануть землею Ісламу і затінку Халіфату. Дана кампанія і демонстрація ставлять метою мобілізувати мусульманських жінок у підтримку ісламської боротьби їх сестер у Сирії, щоб негайно встановити систему Аллаха ﷻ у цій країні, а також у всьому ісламському світі.

Дана демонстрація також проявить потужне заперечення західного вторгнення у Сирію, метою якого є зломити боротьбу заради Ісламського правління в регіоні і нав'язати свого наступного агента, який стане виконувати західну світську систему і слугувати своїм західним хазяям за рахунок власного народу, що врешті решт обернеться новими стражданнями для сирійських жінок. На демонстрації пролунає потужний заклик до мусульманських армій виступити і захистити кров і гідність їх сестер у Шамі, а також надати нусрат Халіфату, який визволить Умму від  тиранів і гарантує безпеку, гідність і розквіт для її дочок.

Ми закликаємо усіх мусульманських жінок взяти участь у цій важливій демонстрації і висловити свою солідарність і підтримку своїм сестрам у Сирії, які гинуть заради Ісламу.

  وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ إِلَّا عَلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُمْ مِيثَاقٌ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِير  

“Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти” (8:72)

Довідка: Демонстрація відбудеться у 15:30 у неділю 22 вересня. Учасники зберуться за адресою Paddington Green, London, 2 Harrow Road London, W2 1XJ, UK. Найближча станція метро: Edgware Road. Для наведення довідок, інтерв'ю і участі звертайтесь по ел.адресі: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Посилання на промо-ролик: http://www.youtube.com/watch?v=HAcH1Ral19c


Доктор Назрін Наваз

Член Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір  

No : 1434 AH /9112

Зуль Къида 1434 р.х.18-09-2013    

Головне меню