Відкритий лист ЗМІ Росії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

27 вересня 2013 року у різних містах Росії члени політичної партії Хізб ут-Тахрір провели мирні акції протесту з метою виразити свою незгоду з неприхованою боротьбою володарів влади проти Ісламу.

Ця боротьба полягає у руйнуванні мечетей, як це відбулося у Казані у січні 2013р., забороні хіджабу у школах, 16 вересня 2013р. було скоєно вбивство члена політичної партії Хізб ут-Тахрір Аблулли Гапаєва, 17 вересня заборона перекладу Корану. Заборонені та вважаються екстремістськими сіра ібн Хішама, Мубарак Фурі, збірка хадісів Сади праведних та іще багато видань авторитетних ісламських вчених.   

Що це як не ворожнеча з Ісламом та мусульманами?!

Услід за проведеною акцією протесту ЗМІ  зарясніли заголовками «У мечетях Челябінску члени терористичної організації розкидали листівки», «Екстремізм у розтяжках та листівках», «Тюменські ісламісти виступили проти заборони у Росії Корану та хіджабів» і т.д. Поняття журналістської  етики, здається, давно забуто у Росії. На першому місці стоїть служба в угоду володарям влади. Так звані свобода слова та печаті маються тільки у влади, а решта населення країни подібна до рабів при царях Росії, які не те щоб слово промовити, а навіть дивитись у бік своїх хазяїв не могли. Деякі ЗМІ, використовуючи нахабну брехню з ненавистю стосовно політичної партії Хізб ут-Тахрір публікують матеріали у надії догодити владі у Кремлі та заробити на цьому грошей.     
Ми хочемо нагадати ЗМІ Росії про елементарні істини усього світу, який підпорядкований певним закономірностям:

По-перше: Іще ніхто не набував користі на брехні без того, щоб врешті решт не був закликаний до відповіді за свій обман. Брехню неможливо приховати, вона виходить на поверхню, як би її не приховували та намагались видати її за правду. Ви можете обманювати деяких людей довго. Ви можете обманути усіх людей, але на нетривалий строк. Але ви  не зможете обманювати усіх та довго. Це і є закономірність, як день змінює ніч, так і правда перемагає брехню.  

По-друге: Брехня та омана у ваших публікаціях стосовно Хізб ут-Тахрір стали вашою звичкою. Ви називаєте нас «ісламські терористи», «терористичні організації», «екстремісти» і т.д. Приведіть ваші докази хоча б на один злочин, скоєний Хізб ут-Тахрір із того, що ви пишете, якщо ви зможете. А ми впевнені у тому, що ви не зможете цього зробити, тому що ми знаємо, що ви брешете.

По-третє: Мусульмани -  частина народу, який проживає у Росії, має право на сповідання своєї релігії. А якщо влада забороняє сповідувати свою релігію, отож, ця влада є, за вашими же словами, екстремістами та терористами, отож, влада Росії і є екстремісти та терористи. Тому доказом слугують репресії свого народу за останні сто років, коли були репресовані та  вигнані із своїх осель сотні тисяч мусульман Криму, Дагестану, Чечні …Репресивна політика влади стосовно свого народу веде тільки до загибелі володарів  влади, на них чекає така ж доля пригноблювачів як Каддафі, Мубарак, Бен Алі.  

По-четверте: Коли народ змітає владу диктатури, разом з нею народ змітає тих, хто сприяв їй. Влада ваших правителів не може запобігти цього і не допоможе їм ваша підтримка. Ця участь чекає на усіх брехунів та обманщиків, тим більше на тих, хто намовляє на богобоязливих людей. Одумайтеся, зупиніться до того, як ваша доля стане подібною до долі тиранів. Омана та обман тимчасові, а істина вічна. І нехай для вас буде прикладом історія попередніх народів та націй.


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
№ 99/1434h
П’ятниця, 06 Зу аль-Хиджа 1434 р.х.
11/10/2013

Головне меню