Носії заклику в Узбекистані не перестають поливати дерево Ісламу своєю кров'ю!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Пішов у інший світ шахідом, з волі Аллаха, у віці 35 років уродженець міста Ташкенту наш брат Самаруддін Сіродж Дінович, який працював у рядах Хізб ут-Тахрір для усунення режиму тирана Узбекистану Карімова і встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророкування.

Самаруддін, нехай змилостивиться над ним Аллах, з дитинства відрізнявся серйозністю, старанністю і кмітливістю, будучи передовим серед своїх однолітків в усіх етапах шкільної освіти, також у стадії свого університетського навчання, коли закінчив релігійний Університет Імама аль-Бухарі в Ташкенті з відзнакою. Потім, дякуючи своїй кмітливості і тонкому відчуттю, усвідомив порочність режиму і увесь той гніт, у якому знаходяться мусульмани Узбекистану. Це підштовхнуло його, коли він познайомився з Хізб ут-Тахрір, дізнався про його думки і цілі, до яких він прагне, вступити в його ряди і працювати з ним для відновлення Ісламського образу життя, не боячись заради Аллаха докору усілякого хулителя, без страху від переслідування гнобителів.

У 1999 році злочинний єврейський режим Карімова узявся мстити Ісламу. У жаданні мусульманської крові заарештували Самаруддіна, а потім засудили до тюремного ув'язнення на 17 років. Лев випив чашу прикрощів ув'язнення, у постійному переправлянні між в'язницями “Жаслик” і колонією № 64/48 у Зарафшані.  І як це вже увійшло у звичку режиму, його поліцейські витратили усі свої можливості, використовуючи все, що прийде їм у злочинні голови або намовляє їм їх хворе нутро зі способів і засобів катувань та принижень, щоб відвернути Самаруддіна від його доктрини або щоб він відмовився від своїх думок, або відхилити його від цілі.  Однак усі їх надії розбилися о скелю непохитності цієї людини, яка присвятила себе Аллаху, що іще більше викликало у них гнів, що вони вірили вбити його — і це сталося насправді.

І у пізні години ночі 21жовтня 2013р. члени спецназу Шайхонтохура і місцева поліція принесли шахіда родині, на чистому тілі якого відображалися сліди катувань від ударів і поранень, у той час як ув'язнені і рідні, які бачили Самаруддіна незадовго, підтвердили, що він знаходився у здоров’ї  і не жалівся на що-небудь. Тому родина шахіда стала вимагати провести розтин тіла. Результати були жахливими, тому що прийшло у доповіді, що Самаруддін страждав від струсу мозку і перелому черепу, сліди крові у мозку і переломи кісток по всьому тілу. У спробі приховати цей жахливий злочин, раби тирана Карімова стали вимагати поховати Самаруддіна після ранкової молитви. І більш того, запропонували, щоб вони самі помили, вирили йому могилу і поховали, під загрозою жандармів заарештувати членів його родини, якщо вони не підкоряться наказам. Родина шахіда поховала його без присутності родичів і сусідів.

Ми просимо Аллаха прийняти нашого брата Самаруддіна у число шахідів і піднести його у степінь пана шахідів. Також ми просимо Всевишнього і Всемогутнього вселити в його родину і його оточення терпіння, стійкість і силу духу, зробити його їх заступником в Судний день, вивів Ібн Хіббан у свої збірці сахіхів від Абу Дарда: Я чув, як Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Шахід буде заступником сімдесяти з його родини».

Що ж стосується прислужників єврея злочинця Карімова і його поліцейських, то ми говоримо: знайте, що Халіфат вже на порозі, так виправте ж себе і визвольтесь від рук Карімова, зупиніть їх від катувань і жорстокого поводження з мусульманами. А інакше, коли встановиться Халіфат, а ви перебуваєте у своєму положенні, то це не допоможе вам і не проявить до вас жалю і милосердя, не допоможе вам приниження і прохання про милість у той день. Це в цьому світі, а покарання в наступному житті сильніше і болючіше, Всевишній Аллах у Благородній Книзі сказав:


وَكَذَلِكَ أَخْذُ رَبِّكَ إِذَا أَخَذَ الْقُرَى وَهِيَ ظَالِمَةٌ إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ

«Такою була Хватка твого Господа, коли Він схопив поселення, жителі яких були несправедливі. Воістину, Хватка Його болісна, сувора» (11:102).


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
№ 101/1434h
Субота, 21 Зу аль-Хіджа 1434 р.х.
26/10/2013

Головне меню