Мільйон жінок у рабство всередині країни та за її межами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

В силу своєї любові до капіталізму правителі Індонезії дозволяють мільйонам жінок попадати у рабство всередині країни та за її межами

Протягом останніх декількох днів індонезійські ЗМІ, включаючи  агентство Kompas, повідомили про плани 3 мільйонів некваліфікованих робітників сотень тисяч кампаній із 40 промислових районів Індонезії приєднатися до загальнонаціонального страйку з 28 жовтня по 1 листопада 2013 р., через те, що держава не здатна задовольнити їх вимогу про елементарне право на працевлаштування. Ця масова акція є результатом триваючої боротьби індонезійського народу, включаючи мільйон жінок та дітей, з оковами бідності у затишку тиранічної  капіталістичної  системи ринкової торгівлі, яка веде до того, що їх використовують у якості некваліфікованих робітників.

І це незважаючи на те, що даний народ проживає на землі, яка багата на ресурси та яку хвалять за економічне зростання. Більше 90% робітників на потогінних фабриках у Джакарті є жінками, 75% із яких стикаються з насильством на своїх робочих місцях. На додаток до цього, 90% із них не мають права годувати грудьми своїх дітей, що веде до їх неналежного харчування. У цю цифру не входять жінки, які працюють за кордоном, із яких 4,2 мільйони працюють у якості прислуги, у своїй більшості при жахливих умовах. Жахливий стан для багатої нації! Мільйони жінок, яких поневолили всередині країни та за її межами. Далі, річний звіт по WALK індексу Світового рабства, оприлюднений  Free Foundation тиждень тому назад, розкриває, що як мінімум 200 000 людей в Індонезії перебувають у рабстві.  
 
У Бангладеш, Пакистані та інших частинах ісламського світу, мільйони жінок також стикаються з волаючим рівнем економічної експлуатації у своїй боротьбі за матеріальне забезпечення себе та своїх родин з причини запровадження порочної капіталістичної та вигаданих людиною економічних систем, які породили масову бідність та масове позбавлення жінок людських якостей, перетворивши їх на товар. Експлуататорська природа капіталістичної ідеології породила деяку форму рабства для мільйонів жінок, дітей та інших уразливих людей в усьому ісламському світі.

Її цінності та культура, над якими домінує матеріальна  вигода та споживання, зіграли  головнішу роль у вихованні егоїстичного та експлуататорського складу розуму у багатьох роботодавців, які одержимі переслідуванням користі, так само як в правителях мусульманського світу, які постійно рахують «економічний прибуток» та «зиски» за будь-яку послугу, надану своєму народу, не беручи до уваги ніякі інші цінності, включаючи честь жінок. Хіба може бути хоча б крапля надії на подібну тиранічну морально прогнилу капіталістичну систему, або подібні до неї інтелектуально неспроможні світські та демократичні ідеали у справі забезпечення світлого майбутнього для жінок Індонезії або іншої частини ісламського світу? Ці світські ідеали зазнали повної поразки у забезпечення фінансової безпеки жінок та їх захисті від експлуатації в усьому світі.  

Мільйони індонезійських жінок-робітників, так само як мільйони жінок,  які стикаються сьогодні з економічною експлуатацією по усьому ісламському світу, будуть жити в абсолютно інших реаліях у затишку системи Халіфату, яка містить в собі надійний, перевірений часом підхід у вирішенні проблеми бідності та захисту гідності та добробуту жінок. Економічна основа держави Халіфат та його політика ставить на меті ефективне розподілення багатства при забезпеченні основних потреб усіх своїх громадян поруч з наданням можливостей для реалізації славної економічної продуктивності, яка дозволяє боротися з масовим безробіттям та робить для індивідів доступними предмети розкоші. Ця політика дозволить чоловікам виконувати обов’язок по забезпеченню своїх родин, у той час як держава повинна забезпечувати тих жінок, які не мають родичів - чоловіків, що здатні піклуватися про них. Ми закликаємо жінок  Індонезії, Бангладеш та усього світу підтримати поставлену в обов’язок  діяльність по відновленню Халіфату, яка має на меті величезну нагороду від Творця ﷻ. Тільки Халіфат перетворить їх із економічного блага на гідну, захищену та вшановану людину, адже згідно до Ісламу жінка не заслуговує на менше.      


Жіночий відділ
Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір

No : 1434 AH /102
25 Зуль Хиджджа 1434 р.х.
30-10-2013

 

Головне меню