Киргизькі спецслужби затримали сестру Омонову Зульфію – дочку шахіда Омонова Хамідулли!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Спецназ Киргизстану 31 березня 2014р. затримав сестру Омонову Зульфію у місті Ош. Їй було п’ять років, коли злочинні тирани позбавили її батька, заарештувавши його за членство у політичній партії Хізб ут-Тахрір. Минулого року ми оприлюднили некролог про страшну смерть нашого брата Хамідулли Омонова з Кигизстану, який мешкав у місті Ош; де його і було викрадено спецназом Узбекистану на термін 14 років. Увесь цей час його катували у в’язницях тирана Карімова, а його родина так і не отримала можливості забрати його тіло.

Зульфія, дочка шахіда Хамідулли, з раннього віку полюбила Іслам і неухильно вивчала його та пізнавала поряд з іншими науками. Вона вивчила напам’ять Коран і змогла вивчити декілька мов, включаючи арабську.

Скажені пси Карімова за допомоги підступних сил Киргизстану переслідували родину мученика іще до його смерті. І ці дії не припинилися і після його смерті, оскільки родина мученика регулярно вимагала від режимів Киргизстану і Узбекистану почати розслідування для визначення обставин смерті Хамідули, як і вимагали його тіла. Омонова Зульфія зверталася до різних інстанцій для розкриття і викриття їх брехні, що і привело до їх невдоволення і ненависті до неї, тому вони помстилися їй арештом.

Злочинний режим у Киргизстані на протязі останніх декількох місяців узявся за несамовиту кампанію з арешту братів з Хізб ут-Тахрір. Вони заарештували десятки братів у таких областях як Наринська, Баткенська, Чуйська, Бішкек та Ош. Підступність злочинного режиму дійшла до переслідувань жінок і дітей. Вони заарештували Зульфію і утримують її у невідомому місці, де жоден не знає її місцезнаходження або долю. Ми просимо Аллаха зміцнити її віру і збільшити її рішучість, навіяти їй терпіння в її труднощах. Також ми просимо Всевишнього Аллаха навіяти її родині і родичам гарне терпіння, адже Аллах – Великий помічник! Хай же знають злочинні режими Узбекистану і Киргизстану, що їх злочини у відношенні Зульфії, її родини і батька, хай змилостивиться над ним Аллах, ніколи не пройдуть безкарно.

Прапори Халіфату вже майорять по всьому світу, і ось вони мусульмани, що прагнуть відновити ісламський образ життя встановленням держави Праведний Халіфат і присягнути на вірність праведному Халіфу, якщо не сьогодні так завтра, з волі Аллаха! І тоді правлячі режими Киргизстану, Узбекистану та інші у мусульманських країнах скуштують наслідки своїх злочинів проти Ісламу і мусульман. Завтрашній день близько, а муки в Останньому житті більше, якщо б вони тільки знали.

Всевишній сказав:

وَقِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْئُولُونَ
«Зупиніть їх, і їх буде запитано» (37:24).


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 14 Джумада ас-сані 1435 р.х.
14/04/2014
№ 028/1435h

Головне меню