Жінки з Хізб ут-Тахрір у Малайзії проводять важливу жіночу конференцію

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

«Врятуйте жінок і дітей за допомогою виконання шаріату у затінку держави Халіфат!»

Жінки з Хізб ут-Тахрір у Малайзії спільно з центром Халіфат проведуть у неділю, 4 травня, важливу жіночу конференцію під назвою «Врятуйте жінок і дітей за допомогою виконання шаріату у затінку держави Халіфат!». Головна мета даної конференції полягає у створенні поінформованості і розповсюдження розуміння серед мусульман, особливо серед жінок, що страждання, з якими зіштовхуються люди не лише у Малайзії, але і в усьому світі, є результатом виконання капіталістичної системи у різних сферах. Злочини у відношенні жінок і дітей подібні до зґвалтування, наруги і вбивства, а також руйнування інституту родини, зростають і стають нестримними.

На додаток до цього, ріст вартості рівню життя обтяжує суспільство і вимушує жінок працювати. Усе це є результатом прийняття капіталістичної економічної системи. Страждання через наслідки виконання руйнівної демократичної капіталістичної системи відчуваються не лише у Малайзії та Індонезії, але також і усією мусульманською спільнотою у мусульманських країнах. Занепад капіталістичної і демократичної системи, яка виконувалася у минулому на протязі десятиліть, очевидний для всіх, хто володіє ясним і безпомилковим баченням. Настав час нам як мусульманам повернутися до всеосяжних ісламських настанов, які безумовно принесуть благословення всьому світові.

Настав час для нас змінити у наших землях неісламські системи, які закували нас на тривали час. Таким чином, дана конференція збере разом експертів з Малайзії та Індонезії для презентації рішень, які полягають у тому, що виконання Шаріату і Халіфату забезпечить і передбачить рішення усіх проблем.

Ця конференція є кульмінацією кампанії «Сходження Халіфату», яка має місце з лютого 2014 в усій Малайзії. Припускається, що в конференції візьмуть участь більше 400 учасників з Малайзії та Індонезії. Конференція буде проводитися у міжнародному готелі в Куала Лумпур, за адресою: 76 Lorong Haji Hussein 2, Off Jalan Raja Muda Aziz, Kuala Lumpur, у неділю, 4 травня 2014, що відповідає 5 Раджабу 1435 р.х., початок у 8:30 до 13:00 за місцевим часом. Конференція також буде мовитися в прямому ефірі і її можна буде подивитися на даному сайті: www.mykhilafah.com.

«ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ»

Повернення Халіфату є обіцянкою Аллаха Всемогутнього, даною віруючим за допомогою благої звістки Пророка Мухаммада ﷺ, який сказав: «Потім буде Халіфат за методом пророкування». (передано Ахмадом).

Також Аллах ﷻ обіцяв бути з тими, хто допомагає релігії Аллаха ﷻ, і успіх напевно буде в руках мусульман, адже Аллах ﷻ сказав:

((إِن يَنصُرۡكُمُ ٱللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمۡ‌ۖ وَإِن يَخۡذُلۡكُمۡ فَمَن ذَا ٱلَّذِى يَنصُرُكُم مِّنۢ بَعۡدِهِۦ‌ۗ وَعَلَى ٱللَّهِ فَلۡيَتَوَكَّلِ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ))

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то жоден не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха сподіваються віруючі». [Аль-Імран: 160]
 

Жіноче відділення
Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
01 Раджаб 1435 р.х.
30-04-2014
No : 1435 AH /029

Головне меню