Влада Росії продовжує свою тиранічну боротьбу проти Ісламу і мусульман!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

В Сибаї (Башкирія) винесено вирок за кримінальною справою у відношенні Вадима Хабірова, обвинувачуваного у створенні осередку екстремістської організації, а також чотирьох місцевих жителів, обвинувачуваних у участі в екстремістській організації. Про це повідомили ИА REGNUM в прокуратурі республіки сьогодні, 25 квітня.

У суді встановлено, що Хабіров, будучи активним учасником забороненої законом терористичної організації «Партія ісламського визволення» (Хізб ут-Тахрір аль-Ісламі»), втягнув у діяльність Сибайського осередку місцевих жителів.

Що стосується розуміння і сенсу слова «екстремізм», то згідно з правовим полем Російської Федерації немає чіткого і конкретного визначення слову екстремізм», цей термін як і раніше є дуже туманним. Доказом цьому є те, що сказав Андрій Демідов, член профспілки РФ: «уся історія в тому, що поняття «екстремізм» в Росії є занадто розпливчастим, і можливо, це невипадково, оскільки згідно з такою концепцією екстремізму можна притягнути до кримінальної відповідальності будь-яку людину, що вийшла проти влади».

Але як може суд виносити такі рішення і обвинувачення у створенні екстремістських осередків, якщо поняття екстремізму є розпливчастим? Брехня суддів і їх представників очевидна у їх твердженнях, наприклад вони сказали: «Обвинувачувані в орендованій квартирі регулярно проводили конспіративні збори і заняття по вивчанню робіт терористичної організації з метою просування екстремістських поглядів, ідей і програмних установок».
Вадим Хабіров вже був засуджений у 2007 році, він був засуджений до одного року і одного місяцю позбавлення волі, умовно. А у 2010 році він був заарештований у Челябінській області, де був засуджений до двох років позбавлення волі, згідно з частиною другою статті 282 Російської Федерації.

Члени політичної партії Хізб ут-Тахрір закликають мусульман до відновлення ісламського способу життя, слідуючи у цьому методу Пророка, хай благословить його Аллах і привітає, вони не займаються матеріальними фізичними діями ані в Росії, аніде в іншому місці. Програма і метод Хізб ут-Тахрір ясні і очевидні як ясний день, і кожного разу, коли брехуни намагаються приховати і спотворити істину, вона проявляється і перемагає. Уряд в Кремлі впав у глибоку оману, приховуючи і спотворюючи істину, у додаток до всього влада РФ ввела в оману російську громадську думку. Очевидно, що влада в Росії не хоче, щоб російський народ дослухався до голосу істини, у якому праведний шлях і благо для них в обох світах. Тому влада лякає людей терористами, екстремістами і вибухами начебто влаштованими ними, щоб виправдати свої репресії, що вчинюються проти заклику до Ісламу. Члени Хізб ут-Тахрір продовжують закликати до істини за методом Пророка, хай благословить його Аллах і привітає, і їх не зупинять ці перешкоди, гоніння і брехня про них, навпаки це посилить їх наполегливість і прагнення до вдоволення Аллаха і надію на Його допомогу, після якої військо брехні опиниться у явному збитку.

О Умма Ісламу: є серед вас Мутассім, який відповість на поклик пригноблених царя Кремля?

Всевишній Аллах говорить:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

"Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим." (61:08)

Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
01 Джумада аль-уля 1435 р.х.
30/04/2014
№ 030/1435h

Головне меню