Ніколи вовк не стане пастухом та опікуном ягняти!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Агентство Скай-ньюз розповсюдило новину у п’ятницю 06.06.2014, у якій говориться: «На конференції, проведеній Національною опозиційною сирійською коаліцією у Стамбулі у зв’язку із порушеннями прав жінки у Сирії, заступник голови коаліції Нура аль-Амір поклала відповідальність за те, з чим зіштовхуються жінки у Сирії, на міжнародну спільноту, підкресливши, що вона повинна вжити необхідні заходи для того, щоб притягнути сирійський режим до міжнародного суду».

Ані для кого не є секретом те, з чим зіштовхуються жінки у Сирії: зі вбивствами, катуваннями, арештами, пригнобленням і голодомором з боку тиранічного режиму злочинця Башара. У своєму положенні вони подібні як до чоловіків, так і до дітей у країні. У той самий час заарештовані жінки зіштовхуються з усіма видами насилля, приниження, зґвалтування, переслідування аж до смерті після того як бувають викрадені і замордовані. Також режим прийняв політику голодомору в обложених районах, що привело до безлічі випадків абортів, більше того смертей серед жінок. Це штовхнуло багато родин до того, щоб рятуватися втечею, боячись такої тактики у сирійських таборах для біженців у багатьох країнах.

Усе це відбувається на очах і на слуху цього світу, який не рухається, що припинити ці злочини, щоб врятувати жінок і дітей, окрім надання деяких видів допомоги, яку вони називають «гуманітарною»! Ця допомога не нагодує і не врятує від голоду… Іще бувають деякі візити міжнародних гуманітарних організацій та окремих особистостей до таборів у деяких областях… та інші знеболювальні заходи, які не рятують від болю ані в чому. Під час усього цього проводяться конференції під серійними номерами «Женева-1», «Женева-2» для коаліції стосовно тих жертв, а не для того щоб побороти істинну причину цих лих, а саме злочинний режим… Але не дивлячись на це, заступник голови так званої Національної сирійської опозиційної коаліції прохає у міжнародної спільноти вжити заходи до того, щоб притягнути сирійський режим до міжнародного суду! Хіба цими проханнями не збільшується тривалість того болю у жінок і їх страждання?! Ця міжнародна спільнота не у змозі вирішувати навіть свої проблеми! Ця міжнародна спільнота обіцяла жінкам Афганістану та Іраку гідність і свободу, але перетворила їх життя на жах несправедливості і пригноблення! Що це за міжнародна спільнота така, у благо якої плекають надії?! Що це за міжнародний суд, від якого очікується рішення, неупередженість і справедливість?! Воістину, міжнародна спільнота насправді - це підтримка та опора Башара Асада, допоки не буде вироблено відповідну для нього заміну! Міжнародна спільнота стверджує, що вона введе санкції проти режиму, який у той самий час підтримується грошима, людьми та коштами, які йому переправляють Росія, Китай, Іран та їх прибічники! Ця міжнародна спільнота, у ході революції, яка виявляє і викриває, усвідомила, що непохитні муджахіди не будуть вдоволені нічим, окрім Ісламу! Таким чином, ця спільнота намагається оточити цю революцію і змінити її спрямованість, після чого вкрасти її так само як вкрала інші революції і цим самим збільшити жертви.

Воістину, народ цієї благословенної революції, який скандував у її початку «О Аллах, немає для нас нікого окрім Тебе, о Аллах!»…він знає, що його не розколе ніяка організація, ніяка злочинна міжнародна спільнота, що не врятує цих моральних та чесних жінок і не поверне їм спокій та безпеку нічого, окрім узаконювання Ісламу, піднесення стягу «Укаб» в ісламській державі, з волі Аллаха, у підтвердження слів Всевишнього:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55)


Жіночий відділ
Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
П’ятниця,11 Шабан 1435 р.х.
06/09/2014
№ 043/1435h

Головне меню