Мусульман виганяють з Аль-Акси, а іудейські поселенці паплюжать її на очах і на слуху армій мусульман!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Окупаційні сили «Ізраїлю» рано вранці у середу 24.09.2014 захопили мечеть аль-Акса і напали на прихожан, поранивши десятки віруючих всередині мечеті. Було накладено обмеження на вхід у мечеть для прихожан Аль-Акси з того самого дню. Іудеї наклали заборону для жінок і студенток на вхід у мечеть і дозволили це лише чоловікам літнього віку. До цього 72 іудейських жінок-солдатів у понеділок 22.09.2014 захопили аль-Аксу і заборонили усім жінкам-мусульманкам входити в неї.

Напади на Аль-Аксу продовжують відбуватися на очах ісламського світу і неначе це є звичайною справо, на яку навіть не варто звертати уваги…Нападки, арешти та приниження, спрямовані проти мусульманок не припиняються, а правителі мусульман дивляться на це спокійно. Окупаційна влада 9 липня цього року депортувала звідти 3-х жінок терміном на сорок днів, також заарештували 4-х жінок і 2-дітей у районі «Баб Умуд» 21-го числа того самого місяцю. Це приниження, побиття та зневага сталися з ними за те, що вони встали перед дверима і всередині мечеті захищаючи її, немов чоловіки. Це відбувається на очах уряду так званої «Палестинської автономії», яка координує свої дії зі службами безпеки іудеїв, які не поважають домовленості і ставляться до мусульман Палестини без усілякої відповідальності!

Святий Аллах! Жінок-мусульманок приводять в урядові зали і проти них зачитуються постанови про депортацію, у той час як їх били та ображали, але в той самий час жінкам іудейських поселенців дають цілковиту свободу в тому, щоб вони паплюжили мечеть і територію, яка прилягає до неї!!

Складається враження, наче правителям, які зазнали поразки, недостатньо зради проти аль-Акси, але вони прагнуть до іще більшого приниження і зради тим, що входять у домовленості про підтримку американських і взагалі західних військ у їх хрестовому поході проти Іраку і Сирії під приводом боротьби з організацією «Доуля». І це при тому, що вони не можуть відправити ті самі війська у Палестину і в Єрусалим для визволення цих земель від пазурів іудеїв, ворогів Ісламу і мусульман.

О Умма Ісламу і її армії! Хіба жінки-мусульманки, які своїми тілами і душами захищають Аль-Аксу не викликають у вас почуття гордості і гідності?! Хіба не відчуваєте ви приниження та ганьбу у тому, що ви спостерігаєте як вороги Аллаха іудеї порушують святість мечеті аль-Акса, а їх солдати вільно розгулюють в ній, паплюжачи її своєю присутністю і своїми словами?! Воістину, іудеї коло дверей і незабаром вони почнуть проводити ще більше таких штурмових операцій проти аль-Акси заради досягнення їх мрії у пошуках ймовірного храму Сулеймана. Ті з вас, хто спостерігає за ними і заплющує на це очі, а тим паче іще й координує з ними у цьому свої справи нахабним і ганебним чином…що ви скажете вашому Господу у той День, коли він спитає вас за те, як ви повели себе з місцем піднесення Його Пророка ﷺ, коли його захопили іудеї і сіють у ньому порочність? Що ви скажете Умару ібн аль-Хаттабу (р.а.), Салахуддіну, Кутузу, які здійснювали джихад і билися за цю благословенну землю, визволяючи її від хрестоносців?! Що вам буде сказати вашому Господу у виправдання за те, що ви не працювали для повернення держави другого праведного Халіфату за методом пророкування?! Поспішайте до цього поки ще є час…

Сказав Всевишній:

هَلْ يُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«Хіба їм не віддається лише за те, що вони робили?» (34:33)

Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Женский отдел
Субота, 03 Зуль-хіджа 1435 р.х.
27/09/2014
№ 068/1435h

Головне меню