О мусульмани Таджикистану! Ваша конституція – це Коран і Сунна, а не вигадана конституція, яка поневолює народ!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шосте листопада – День Конституції в Таджикистані. Цього дня було прийнято нову конституцію для народу країни у 1994 році після того, як пав атеїстичний Радянський Союз, побудований на матеріалістичній ідеї. У цій конституції було прийнято республіканську систему правління, основану на ідеї відокремлення релігії від життя, де президент править народом на основі вигаданих законів.

Цього дня, шостого листопада 1994 р., також було проведено інавгурацію постійного президента країни Імам Алі Рахмонова, який прийшов до влади 20 років тому. Імам Алі Рахмонов дослідив принципи комунізму у вищих комуністичних партійних навчальних закладах Радянського Союзу, оскільки ці навчальні заклади створювалися партійними лідерами на основі вчення матеріалістичної філософії марксизму-ленінізму.

Люди цієї країни сповідують Іслам з давніх часів. І з моменту приходу комуністів до цієї країни мусульмани зіштовхуються з великою кількістю труднощів, однак ці труднощі не відштовхують їх від їх релігії. З розвалом Радянського Союзу люди зітхнули вільно і звернулися до вивчення Ісламу з усією серйозністю. Відчинялися нові мечеті і школи, молодь стала вивчати Коран навіть у державних загальноосвітніх установах. І навіть вулиці у містах прийняли новий характер з великою кількістю жінок, які дотримувалися релігійної форми одягу. Але це не протривало довго.

З появою Імам Алі Рахмонова життя мусульман стало дуже важким, усі минулі методи переслідувань прибічників Ісламу повернулися: арешти, катування та вбивства стали звичайною справою під керівництвом цього тиранічного режиму – режиму Імам Алі Рахмонова. Прожитковий рівень людей впав нижче межі бідності, мільйони були вимушені залишити свої землі у пошуках прожитку собі на життя. Щорічно до Таджикистану повертаються тисячі загиблих з числа тих, хто поїхав у дальні країни у пошуках роботи. Жінки, діти й літні люди, які залишилися у своїх оселях, страждають від голоду і сильних морозів.

О мусульмани Таджикистану! Святкування Дню Конституції тирана є великим гріхом і помилкою. Усі наші лиха відбуваються через те, що ми не живемо у відповідності із законами нашої великої релігії – Ісламу. Система правління в Ісламі заснована на ісламській доктрині, оскільки Законодавець – це Всемогутній Аллах, а правитель – це халіф мусульман.

Всевишній сказав:

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَاعْلَمْ أَنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُصِيبَهُمْ بِبَعْضِ ذُنُوبِهِمْ وَإِنَّ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ لَفَاسِقُونَ ٤٩

«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням і стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах. Якщо ж вони відвернуться, то знай, що Аллах бажає покарати їх за деякі з їх гріхів. Воістину, багато людей є нечестивцями» (5:49).

О мусульмани Таджикистану! Порятунком від лих та принижень у цьому житті і від болісних страждань у потойбічному житті є встановлення Халіфату. А тому ми в Хізб ут-Тахрір закликаємо вас приєднатися до нас і працювати разом з нами за методом нашого улюбленого Пророка Мухаммада ﷺ для відновлення ісламського образу життя шляхом встановлення Ісламського Халіфату за методом пророкування, який стане правити нами Книгою Аллаха і Сунною Його Посланця ﷺ. І Аллах – Допомагаючий!


Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Середа, 19 Мухаррам 1436 г.х.
12.11.2014
№ 002/1436h

Головне меню