Тиран Узбекистану постійний у своїй ворожості до Ісламу і мусульман, а особливо – до носіїв заклику

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Трагедіям Ісламської Умми не вистачало лише лютого комуністичного злочинного єврея, ворога Ісламу і мусульман – Карімова, від злочинів якого мирське життя стало стогнати від страждань мусульман, які проклинають свого м’ясника та звертають свої мольби до Господа небес: О Аллах! Знищи Карімова, Путіна й Обаму! І це відбувається тому, що злочинець Карімов не міг би завдати мусульманам Узбекистану усі ці страждання у вигляді вбивств, страждань, тортур, якщо б не прикриття і підтримка з боку іншого злочинця – Путіна, а також голови невір’я та злочинності – Обами, який перевершив усіх своїх попередників з числа керівників Америки, віддаючись облозі мусульман, їх знищенню та хитрощам проти них.

Злочини, здійснювані ворогом Ісламу Карімовим, штовхають щирих синів цієї Умми відкрито казати правду (як свій шаріатський і моральний обов’язок). А тому Центральний Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір починає глобальну кампанію з викриття цих злочинів і викриття їх брехливих закликів до свободи і прав людини під гаслом:

#Карімов_–_ненависник_Ісламу!

Хізб ут-Тахрір у цій кампанії:

  • Закликає до щирих синів цієї Умми, а особливо – до впливових з них.
  • Закликає до армій мусульман задля надання допомоги Уммі і для порятунку своїх родин з пазурів злочинця Карімова.
  • Закликає до вчених, щоб вони непохитно стали на позицію істини і протистояли словом, яке стане дійсним виправданням для них перед Господом замість цієї підозрілої мовчанки.
  • Закликає до праведних робітників ЗМІ, щоб вони були інструментами Господа світів, а не безвільними маріонетками в руках їх спонсорів.
  • Закликає до кожного щирого мусульманина стати разом з Уммою на позицію, яка вшанує його у цьому житті і у житті наступному.
  • Як і закликає до кожної вільної людини приєднатися до нашої кампанії, щоб усунути несправедливість, яка діється над пригнобленими…

كَتَبَ اللَّهُ لأغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ ٢١

«Аллах звелів: «Перемогу безперечно одержимо Я та Мої посланці!». Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (58:21).


Усман Баххаш
Голова Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 08 Раджабу 1436 р.х.
27.04.2015
№ 037/1436h

Головне меню