Узбецький тиран примушує жінок на ринках Фергани знімати хустку

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Джерела з радіо «Озодлик» повідомили, що співробітники Служби національної безпеки у громадському одязі зажадали від жінок у місті Коканд (а потім – і у Маргілані) зняти хустки, а з тих, хто відмовився – знімали хустки силою. Даний жахливий злочин почався зранку 22 квітня 2015 р. Один з очевидців, ім’я якого не згадується радіо, сказав, що жінок примушували до зняття хусток, а хто відмовлявся, тим поліцейські погрожували позбавленням волі або відправкою до суду. У результаті не залишилося на ринку жодної жінки в хустці – ані серед продавців, ані серед покупців. Свідок сказав: «Чоловіки плакали, і я також, коли бачили жінок у похилому віці, коли вони знімали свої хустки!».

Середньоазіатські правителі – всього лише маріонетки, які змагаються одна з одною у боротьбі проти Ісламу і мусульман. Вони працюють на догоду своїм невірним хазяям у Росії та Америці замість того, щоб докладати зусилля на шляху вдоволення Всевишнього Аллаха… Невже їм не вистачає переслідувань та гонінь у відношенні носіїв заклику та ув’язнення їх за допомогою жорстоких законів, піддавання їх стражданням, а також холоднокровним вбивствам, як ми бачимо це від узбецького тирана Карімова – ненависника Ісламу. Їх ненависть не обійшла цнотливих шанованих мусульманських жінок – вони стали переслідувати їх, ув’язнювати та катувати. Серед жінок є і такі, хто помер мученицькою смертю, подібно до своїх братів… І ось вони дійшли до того, що стали переслідувати їх за їх одяг – символ їх Ісламу, бажаючи зняти цей одяг силою, що вказує на степінь їх фактичної ненависті до Ісламу, справжньої та старої.

З початку 2012 року було заборонено продаж хусток (хіджабів) та джильбабів в Узбекистані, також було заборонено вхід жінок у хіджабах до громадських установ. На робітниць у хіджабах було накладено штраф у розмірі семимісячної зарплатні разом з призупиненням робочого контракту. Також було заборонено хіджаб чорного кольору. Хіджаб і джильбаб були заборонені у Таджикистані та Киргизстані, Азербайджані та Казахстані.

О мусульмани Середньої Азії, а особливо чоловіки! Як ви можете погоджуватися зі зняттям джильбабів з ваших матерів, дочок, сестер та жінок, у той час як ви є ревними мусульманами?! Або ви не знаєте, що жінка – це честь, яка повинна бути захищена?! Як ви можете погоджуватися з цим порочним демократичним правлінням, яке переслідує жінок у хіджабах та дозволяє розповсюдженню непристойних, порочних жінок?! Чи не настав час усунути цей порочний режим та встановити державу Праведного Халіфату за методом пророкування?!

Єдиним шляхом зі зміни цього зла є той, на який вказав нам наш Пророк ﷺ – шляхом, яким рухається Хізб ут-Тахрір – очільник, який не обдурює свій народ. Хізб ут-Тахрір закликає вас докладати зусилля разом з ним для докорінної зміни, як це наказав вам ваш Господь:

قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ ٣١

«Скажи: «Якщо ви любите Аллаха, то йдіть за мною, і тоді Аллах полюбить вас і пробачить вам ваші гріхи, адже Аллах – Той, Хто Прощає, Милосердний»» (3:31).

О правителі Середньої Азії! Ми бажаємо нагадати вам про те, що ви – діти мусульман, які прийняли Іслам як релігію і не залишили її з приходом невірного колонізатора. Навпаки, вони непохитно тримались за неї, захищали її та гинули заради неї. Так не будьте ж із тих, про кого сказав Всевишній Аллах:

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ ٤٤

«Ті ж, які не приймають рішень відповідно до того, що ниспослав Аллах, є невіруючими» (5:44).

Не будьте з тих, про кого сказав Всевишній Аллах:

وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ

«Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням та стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах» (5:49).


Жіночий відділ Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
П’ятниця, 10 Раджабу 1436 р.х.
29.04.2015
№ 038/1436h

Головне меню