Хізб ут-Тахрір не об’єднується із жодною групою або рухом і не підіймає ніякого іншого прапору окрім прапору Посланця Аллаха ﷺ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

До нас потрапив номер британської газети «Таймс» («Times») із новою черговою брехнею, у якій говориться: «Хізб ут-Тахрір приєднався до сил Аль-Каїди у Сирії». А також говориться: «Організація Хізб ут-Тахрір (разом із «Джабхат-ан-Нусра», лояльною до терористичної Аль-Каїди) напала на громадських активістів в Алеппо під час демонстрації проти режиму президента Сирії Башара Асада». Газета також підтвердила, що багато хто з бойовиків «ІДІЛ» є британцями, які під час навчання у британських університетах мали контакти з Хізб ут-Тахрір. У своїй надмірній брехні ця газета дійшла до того, що стала стверджувати, начебто 100 членів Хізбу, кожний з яких був озброєний холодною зброєю, напали на деяких демонстрантів, які несли стяг революції (винайдений французьким колоніалістом).

З вигадок газети очевидно, що вона вимагає заборони Хізб ут-Тахрір у Британії, через що і стала вигадувати казки про те, що, хоча Хізб і відмовляється від насилля, однак його брати у британських університетах активно просувають ідеї, що схвалюють насилля. При цьому газета не приводить жодного доказу до своїх тверджень, окрім слів, приписуваних одному студенту з Сирії у Манчестерському університеті, який каже, що брати з Хізб ут-Тахрір обговорювали з ним питання Ісламського Халіфату як єдиного правильного вирішення проблем мусульман. Виходить, що, у розумінні цієї лондонської газети, інтелектуальна політична дискусія стала злочином терористичного характеру, яка у той самий час стверджує по всій країні, що вона – автор Магна Харти (Велика хартія вольностей – символ політичної волі) і першого демократичного парламенту у світі.

Потім газета взялася приводити «іще більш неспростовні» докази, заявивши, що брати з Хізб ут-Тахрір в Алеппо написали на стінах гасла, що закликають до створення Халіфату. Тобто писати на стінах стало забороненим у їх злочинній демократії, яка може пишатися тим, щоб зривала скальпи з червоношкірих індійців в Америці та знищила корінні народи в Австралії та всюди, де б не з’явився ненависний європейський колоніалізм. Тобто інтелектуальна та політична пропаганда мусульман, що закликає до встановлення держави Халіфат, що є наказом Господа світів, стала злочином терористичного характеру…І в той самий час вони мовчать, неначе риби, про «подарунки» їх цивілізації – саморобні бомби з діжок, які падають на наш народ у містах і селах Сирії руками американського злочинця, який сидить у Дамаску!

Ми знаємо, що західна політична підступність не має меж. І ось вона, Британія, вигадує цю брехню після того, як вживала невдалі спроби закріпити за Хізбом та його братами хибні обвинувачення… Після англійських доручень своїх маріонеткам з числа правителів в ісламському світі переслідувати братів з Хізб ут-Тахрір, арештовувати їх та позбавляти можливості проводити ісламську мирну діяльність. Після того, як в усьому цьому за нею пішла Росія у своїх відкритих відчайдушних спробах приписати Хізбу обвинувачення у збройній діяльності, коли російські слідчі підкидали зброю та боєприпаси нашим братам. Після того, як Німеччина вчинила всупереч своїй конституції, запобігши активній діяльності Хізб ут-Тахрір в обхід своїх власних законів, а потім обмежила нормальне існування старших членів Хізбу у європейських спільнотах, таких як лікарів, інженерів, професорів, виганяючи їх з роботи і даючи можливість своїм ЗМІ вигадувати брехню і обливати нею Хізб та його членів на очах своїх політиків, які навіть не поворухнулися, вдаряючи об паркан своїми свободами!

І в той час, коли газеті вкрай не вистачає надання якихось доказів, щоб зв’язати Хізб зі збройними діями, усе ж вона переходить до утвердження про те, що, не дивлячись на відсутність переконливих доказів про проведення Хізбом фізичних силових дій, автори даної газети вважають, що Хізб становить з себе «сполучну ланку для появи терористів» (за допомогою просування ідей екстремізму). Ці люди чудово усвідомлюють, що Хізб ут-Тахрір відомий своєю історією, маючи блискуче досьє у політичній боротьбі з правителями та їх продажними про-західними розвідувальними органами. Що він відомий стійкістю своїх братів у заклику, а також у потерпанні від шкоди з боку репресивних органів, які вийшли з нутра західної колоніальної культури. Однак Хізб ут-Тахрір та його брати продовжують міцно триматися методу Посланця Аллаха ﷺ, не відхиляючись від нього ані на йоту.

Кожен (і в першу чергу – їх західні служби розвідки) чудово знає, що Хізб побудував свою програму на суворій дисципліні, яка вимагає відділити кожного, хто суперечить цьому ідейному методу у тому сенсі, що того, хто порушує прийняту Хізбом програму, відокремлюють від партії.

Хізб ут-Тахрір підтверджує, що це – ніщо інше як черговий епізод англійських хитрощів та бруду, спрямованих проти Ісламу і мусульман загалом та проти революції Шаму – зокрема. І ось вони – брудні та брехливі язики, які розповсюджують порожню брехню про Хізб ут-Тахрір в Алеппо, зв’язуючись зі своїми власниками у Британії, несучи ту саму сфабриковану брехню до газети «Таймс» з ненависті до Ісламу і у страху перед майбутньою державою Халіфат, заради збереження розрізненості серед мусульман і запобігання поверненню Халіфату як єдиної сильної держави, в якій правитиме один халіф, і в якому буде піднятий прапор Посланця Аллаха ﷺ.

Хізб ут-Тахрір не зашкодять обман і махінації, які чинять вороги Аллаха, оскільки Всевишній Аллах захищає віруючих. Аллах сказав:

إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ ٣٨

«Воістину, Аллах оберігає тих, хто увірував. Воістину, Аллах не любить усіляких невдячних зрадників» (22:38).

А що стосується їх змов всередині та поза Сирією, а також в інших країнах, ми потішимо їх та їх маріонеток словами Всевишнього Аллаха:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ ٣٦

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім шкодуватимуть про це, а вслід за тим їх буде повергнуто. Невіруючі будуть зібрані в Гієні» (8:36).


Усман Баххаш
Голова Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 24 Джумада ас-сані 1436 р.х.
13.04.2015
№ 32/1436h

Головне меню