Росія на передовій війни з Ісламом

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

19 жовтня 2015 у Москві відбулися чергові масові арешти членів Хізб ут-Тахрір. Спецслужби повідомили про затримання за звинуваченням у тероризмі близько 100 осіб і про арешт більше 20 з них, а також широко поширили у ЗМІ кадри оперативної відеозйомки, на яких зображено процес обшуків. На записах видно, як силовики гордовито і зарозуміло поводяться з затриманими мусульманами, всіляко принижують і ображають їх. Так само не залишилося непоміченим з боку спостерігачів і те, що у так званих «терористів» не було знайдено нічого, крім книг Хізб ут-Тахрір.

Через кілька днів, 23 жовтня, російські ЗМІ з подачі спецслужб знову вибухнули «сенсацією» про арешт «лідера московського осередку Хізб ут-Тахрір»: відеокадри з винесенням запобіжного заходу щодо затриманого мусульманина облетіли всі засоби масової інформації країни. І це сталося після того, як 12 жовтня, наступного дня після вистави, названої владою «запобіганням теракту, організованого бойовиками«ІГІЛ»», деякі ЗМІ повідомляли з посиланням на джерело в спецслужбах, що бойовики «ІГІЛ» були членами Хізб ут-Тахрір.

Очевидно, що російський режим вживає всі ці дії на тлі своєї злочинної операції у Сирії, де він з кінця вересня вступив у відкриту війну на боці тирана-вбивці Башара Асада, почавши масоване бомбардування повстанців і мирних жителів. Путін хоче показати своєму народові і всьому світові, що він відправляє війська до Сирії вимушено, захищаючись і завдаючи попереджуючого удару по так званим. «терористам», які «загрожують безпеці Росії і всіх інших країн». І ось тому Кремлю і знадобилися термінові «запобігання терактам» з масовими арештами «терористів» в російській столиці.

Російський режим намагається завуалювати свої справжні мотиви за гучними словами і гаслами. Але він не може приховати свою справжню роль, адже очевидно, що Росія атакує невинних жінок, дітей і старих Сирії, захищаючи вбивцю півмільйона мусульман Асада лише заради своєї геополітичної вигоди і заради бажання догодити Америці в надії на те, що українська криза виявиться забутою і «пробаченою» нею. Причому Путін, здається, настільки радіє своїй ролі в американському оркестрі, що він безсовісно називає сам себе «голубом миру». «Я - голуб, але в мене дуже потужні залізні крила!», - Заявив він в Сочі нещодавно («Росія сьогодні» за 24.10.2015).

Влада Росії чудово обізнана і розуміє, що Хізб ут-Тахрір не має жодного відношення до організації «ІГІЛ», як ы не має відношення ані до терактів, ані до будь-яких інших силових методів. Проте злочинці в Кремлі продовжують брехати, будучи нездатними протистояти Хізб ут-Тахрір ані в ідеологічному, ані в політичному плані. Вони нахабно і безсоромно звинувачують Хізб ут-Тахрір в тероризмі, сподіваючись обгрунтувати перед суспільством найжорстокіші репресії щодо членів партії.

Росія бореться з Ісламом, як на своїй території, так і в Сирії. Вона володіє потужними спецслужбами, численною армією і високотехнологічною зброєю. Однак у неї немає заступництва Господа світів, яке є у мусульман, як немає у неї ані обіцянки, ані радісної звістки про швидку перемогу, які є у мусульман. Влада Росії вийшла на стежку війни з Ісламом і мусульманами, уявивши себе вільними робити те, що їм заманеться, але, воістину, усі їхні старання марні. Мусульмани Росії ні за що не залишать свою релігію, адже віковий тиск на Іслам з боку спочатку царських, а потім і радянських властей не знищив Іслам, проте це, як видно, не стало уроком для продовжувачів традицій Івана Грозного і Сталіна. Не став уроком для Путіна і ганебний результат радянського вторгнення в Афганістан, і сьогодні він намагається вторгнутися у Сирію. І, з дозволу Аллаха, його спіткає та ж доля, що спіткала його попередників - ганьба і приниження в цьому житті і в житті наступному.

Всевишній Аллах сказав:

وسيعلم الذين ظلموا أي منقلب ينقلبون

«А ті, що чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26: 227).


Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
28.10.2015

Головне меню