Аль-Акса усе іще чекає на мужність та хоробрість Муттасіма у військах мусульман!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міністерство охорони здоров'я Палестини оголосило про зростання кількості шахідів з початку подій 3 жовтня і до ранку понеділка 09.11.2015, відомих як «інтифада Єрусалима», яке досягло 80 шахідів і більше 6000 поранених. Згідно зі статистикою, діти і жінки склали чверть від кількості шахідів - там загинуло 17 дітей. Серед мучеників - три дівчини: це Баян Асіля, Данія Аршид і Раша Увайси, а також три жінки, найстаршій з яких було 72 роки - це Саврат аль-Ашраві, яку холоднокровно застрелили євреї у п'ятницю 6 листопада в Хевроні, звинувативши її в спробі наїзду на солдатів.

Злочини євреїв перейшли усі межі. Вони вбивають на підставі підозр і за наміри, не роблячи різниці між дітьми і дорослими, між молодими і старими, між жінками та чоловіками. Навіть немовля, яке померло у віці 8 місяців після удушення сльозогінним газом, може бути для них злочинцем. Який злочин скоїла ця безгрішний дитина, або ця бабуся, яку холоднокровно вбили, випустивши в неї 15 куль?!! Яку загрозу вони становили для єврейської держави?!!

Це - те, що відбувається окрім інших злочинів і зловживань щодо жінок, дітей і беззбройних цивільних осіб, - таких злочинів, як принизливі перевірки і домагання на контрольно-пропускних пунктах, довільні арешти, переслідування, руйнування і закриття будинків, залякування, які тривають вдень і вночі, й інші каральні і довільні злочини.

Кров цих шахідок (і всіх інших шахідів) і щоденний заклик про допомогу лягають на відповідальність усієї Ісламської Умми, на відповідальність кожного їх правителя і генерала армії, які з боку спостерігають за злочинами євреїв на землі, звідки Посланник Аллаха ﷺ здійснив сходження. Безкарними залишаються злочини євреїв проти жінок, дітей, літніх людей та мечеті аль-Акса, які чекають на допомогу та мужність Му'тасіма, героїзм Халіда, ревнощі Саада, героїзм Салахуддіна!

Ми звертаємося до володарів сили і влади, генералів, офіцерів і солдатів у мусульманських арміях: уся ця пролита кров невинних, усі ці обірвані життя, усі святині, честь і гідності, які були порушені, усі ці зруйновані будинки, все це хіба не змушує вас піднятися, щоб відповісти на заклик Аллаха і віруючих?! Хіба всіх лих і гноблення недостатньо, щоб повстати і відповісти на поклик народу Палестини та інших мусульман?

Ми вже зверталися до вас, о генерали, офіцери і солдати, і ось ми знову звертаємося до вас у межах роботи задля встановлення «праведного Халіфату, який неодмінно захистить і звільнить аль-Аксу». Цей заклик був проведений від особи жіночої відділу центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір на знак допомоги мечеті аль-Акса і Палестині, її дітям, молоді та людям похилого віку, щоб ви встали і струснули з себе пил приниження, щоб звільнилися від злочинців-правителів і допомогли Хізб ут-Тахрір встановити другий праведний Халіфат за методом пророкування, який гарантує безпеку святинь, захистить їх, як це було раніше, і тільки він, праведний Халіфат, здатний зупинити злочини єврейської держави і повернути Палестину до лона Ісламської Умми! Чи готові ви відповісти на цей заклик?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ ٢٤

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланникові, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може перешкодити людині домогтися того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).


Жіночий відділ
Центральний Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 005/1437h
28 Мухаррама 1437 р.х.
10.11.2015 р.

Головне меню