Шейх-муджахід Умар Абдуррахман вирушив до свого Господа шахідом та свідком злочинності Америки

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шейх Умар Абдуррахман покинув цей світ 18 лютого 2017 року після опору, який він чинив протягом чверті сторіччя Америці.

Його смерть в ув’язненні свідчить про ворожнечу Америки по відношенню до Ісламу та мусульманам і розкриває брехню та лицемірство Америки у питанні прав людини, що не ново для Америки, що не мала жалощів щодо його віку, його хвороби, адже він був сліпий. На рахунку цієї країни вже є такі в’язниці, як Абу-Грейб, Гуантанамо та Баграм, які назавжди залишаться плямою ганьби на совісті Америки. Америка також покриває вбивства сотень тисяч сирійців, які бажають позбутися її пут та досягти вдоволення Аллаха шляхом втілення норм Ісламу.

У страху перед словами істини із вуст шейха Умара Абдуррахмана Америка заточила його за ґрати. Смерть шейха в ув’язненні є яскравим свідченням ворожості Америки до Ісламу та мусульманам. Шейх Умар вирушив до свого Творця, ставши шахідом на шляху Аллаха та свідком жорстокості фараона сучасності — Америки. Його смерть стане факелом для тих, хто присвятив себе допомозі релігії Аллаха, піднесенню Його слова та встановленню правління Шаріату, скинувши злочинні уряди під егідою Америки.

Ми говоримо лише те, що угодно Аллаху:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّآ إِلَيۡهِ رَٰجِعُونَ

«Воістину, ми належимо Аллаху, і до Нього ми повернемось» (2:156).

Ми молимо Аллаха об’єднати нас Судного дня під стягом Пророка ﷺ поруч з тими, хто ішов шляхом пророків, та піднести нас за рахунок Своєї Величі . Ніщо не зможе стати на шляху Його сили величі. Прагнення тих, хто встав проти Аллаха та плете підступи вдень та вночі, щоб запобігти встановленню держави Халіфат за методом пророцтва, приречені на поразку .

Звертаючись до придворних вчених, ми хочемо сказати: пам’ятайте, що слова Істини не затримають уділу та не скоротять строку. Шейх Умар та багато попередніх шляхетних вчених є для вас кращим зразком для наслідування. Не бійтесь людей та правителів. Прагніть до вдоволення Свого Господа та кидайте виклик правителям, якій вийшли проти Шаріату Аллаха. Тоді ви набудете порятунок в обох світах.


Усман Баххаш — голова Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 23 Джумада аль-уля 1438 р.х.
20.02.2017 р.
№ 033 / 1438 х.

Головне меню